Despre inteligenţa artificială Echipa MechanX a Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ din Constanţa, la Noaptea Albă a Roboţilor (galerie foto)

Cei care sunt pasionaţi de ştiinţă, roboţi şi tehnologie sau care sunt doar curioşi au descoperit cum va arăta viitorul şi ce rol vor avea roboţii în viaţa noastră de zi cu zi, pe 23 noiembrie, la Noaptea Albă a Roboţilor.
 
Echipa MechanX a Liceului Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanţa au organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, la City Mall Park, o expoziţie în care au prezentat roboţi,  diverse device-uri automatizate şi imprimante 3D, la care au lucrat de-a lungul anilor.  
 
„A fost un eveniment organizat în cadrul Săptămânii Europene de Robotică. Astfel, în mai multe oraşe din Europa au avut loc astfel de expoziţii, care s-au numit Noaptea Albă a Roboţilor. Noi, echipa Echipa MechanX a Liceului Tehnologic «Dimitrie Leonida» din Constanţa, am prezentat mai mulţi roboţi, care s-au bucurat de un real succes“, ne-a povestit profesorul Marius Dumitrescu, coordonatorul echipei MechanX a Liceului Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanţa.
 
A doua zi, împreuna cu roboţii IoT şi Minion, echipa MechanX a Liceului Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanţa a livrat fericire copiilor de la Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa.
 
Evenimentul la care a luat parte Echipa MechanX a Liceului Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanţa face parte din acţiunile dedicate Săptămânii Europene a Roboticii (14-25 noiembrie), o iniţiativă ce are drept scop informarea publicului larg cu privire la robotică, programare şi subiecte legate de viitor. Noaptea Albă a Roboţilor s-a desfăşurat, simultan, în mai multe oraşe din ţară.
 
Sursa foto: Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“
 
Citeşte şi:
 
Interviu online Elevii Silvian Ene, Florin Alexandru Șopron, Vlad Leu şi profesorul Marius Dumitrescu, despre roboţi şi robotică, parte a viitorului nostru (video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locul I pentru echipa de robotică „MechanX” a Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța la concursul AgriTech Hackathon (video)

12 Jun 2021 4347

Interviu online Elevii Silvian Ene, Florin Alexandru Șopron, Vlad Leu și profesorul Marius Dumitrescu, despre roboți și robotică, parte a viitorului nostru

01 Jun 2019 5678

Echipa Liceului „Dimitrie Leonida” a reprezentat România la „Artificial Intelligence”, în Turcia (galerie foto)

20 May 2019 2078