Educaţie sexuală la o grădiniţă din judeţul Constanţa ISJ - „Educatoarea a depus cerere de concediu fără plată“

O educatoare din localitatea Ţepeş Vodă, judeţul Constanţa, a fost acuzată de părinţi că ţine lecţii de educaţie sexuală cu micuţii de 3-4 ani. Aceştia susţin că educatoarea le-ar fi povestit copiilor în sala de curs diverse momente intime din viaţa personală şi că i-ar fi învăţat cum se foloseşte prezervativul. Pentru că nu o consideră demnă de a le preda copiilor, multe familii au decis să-şi mute micuţii la grădiniţa din Siliştea, aflată la nouă kilometri distanţă.
 
Un părinte, revoltat de atitudinea educatoarei Elena Stanciu, a venit să-i ceară socoteală. Discuţia dintre cele două persoane s-a aprins repede, chiar dacă avea loc în grădiniţă şi în preajma copiilor. Fără nicio reţinere, cadrul didactic a şi înjurat-o pe mămica supărată. Părinţii o acuză pe educatoare că foloseşte acelaşi limbaj deocheat şi faţă de micuţi. Cu zâmbetul pe buze, educatoarea vorbeşte de rele intenţii din partea părinţilor. „Este incredibil ce aud. Probabil că a fost o persoană cu rea intenţie care vrea să îmi facă rău, pusă de cineva anume. Mă ocup în mod deosebit de copii. Îi iubesc foarte mult, sunt viaţa mea“, a declarat educatoarea. În realitate, Elena Stanciu a rămas cu doar doi copii dintr-o clasă de 20. Părinţii şi i-au retras rând pe rând.
 
Elena Bălosu, inspector şcolar - specializarea învăţământ preşcolar, din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, a declarat că educatoarea Elena Stanciu a depus cerere de concediu fără plată până pe data 15 septembrie 2015. „La grădiniţa din Siliştea va veni o educatoare calificată din Medgidia. În ceea ce o priveşte pe educatoarea Elena Stanciu, aceasta este titulară pe post şi lucrează la Ţepeş Vodă de 8 ani“, a declarat inspectorul şcolar Elena Bălosu. Acesta a adăugat că, până acum, la ISJ Constanţa nu a fost depusă nicio reclamaţie pe numele educatoarei Elena Stanciu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.