Elevii Colegiului Militar din Constanța, premianți la concursul județean „Licitație E-Gifts” (FOTO)


 

Cadeții au parcipat la prima ediție a proiectului E-GIFTS, un concurs ce îmbină creativitatea și cunoștințele de limbă engleză în mai multe probe. Sub coordonarea profesorilor, Mădălina Herța și Cristina Panasianu, elevii #CNMAIC au obținut următoarele rezultate:

 -La secțiunea poster, Maria Nanu, de la clasa a IX-a C, a câștigat premiul I, iar Paul Moșescu, de la clasa a IX-a C, a câștigat premiul II;

-La secțiunea felicitare, Theodor Viorică, de la clasa a IX-a C, a câștigat premiul II, iar Elena Alexandra Grumăzescu, de la clasa a X-a C, și Andrei Valentin Dobre, de la clasa a IX-a B, au obținut mențiuni;



- La secțiunea povești audio, Radu Florin Manea, de la clasa a IX-a D, câștigat premiul III.

Competiția a fost organizată de Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța și s-a desfășurat în perioada noiembrie 2022 – mai 2023., au transmis reprezentanții Colegiului. 

Felicitări tuturor participanților și cadrelor didactice coordonatoare! Mult succes în continuare!, a mai transmis sursa citată. 


foto: Facebook/ Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța


Citește și: Elevii Colegiului Național Militar Constanța, premiați la concursul interdisciplinar de fizică și geografie „Ștefan Hepiteș” (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.