Invatamant

Elevii Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida vor face practică pe două autoturisme noi


•    Valoarea celor două autoturisme este de 72.500 de lei

Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, din Constanța, va beneficia de două autoturisme noi pentru a învăța să conducă.

Monica Răgușilă, directorul liceului, a explicat: „Noi avem clase de învățământ dual și clase de profesională care au în programa școlară modulul «Conducerea autovehiculelor», iar ei fac practică de conducere auto și legislație“.

Autoturismele au fost achiziționate cu sprijinul Primăriei Constanța.

Iată comunicatul oficial pus la dispoziție de Primăria Constanța:

Autoturisme noi pentru practica elevilor de la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanța.
Unitatea de învățământ a achiziționat cu fonduri de la Primăria Municipiului Constanța, două mașini noi pe care elevii vor putea să învețe să conducă.
Monica Răgușilă - directoarea Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida din Constanța - "Cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța am achiziționat aceste două autoturisme care ne sunt foarte utile.  Noi avem clase de învățământ dual și clase de profesională care au în programa școlară modulul "Conducerea autovehiculelor", iar ei fac practică de conducere auto și legislație".
Cristina Dragomir- director executiv adjunct al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța: "Este vorba despre două autoturisme în valoare de 72.500 de lei, luate prin achiziție de către unitatea de învățământ cu bani prin rectificare bugetară de la Primăria Municipiului Constanța.
Mașinile vor fi folosite pentru clasele din învățământul profesional și dual, deoarece partea aceasta de practică este foarte importantă în formarea profesională a elevilor. Primăria Municipiului Constanța sprijină și învățământul profesional și învățământul dual cu o dotare adecvată. În urmă cu scurt timp, la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanța au fost achiziționate două table interactive dar și pe parcursul anului precedent Primăria Constanța a alocat o sumă important de bani pentru igienizarea sălilor de curs și pentru băile de la internat".

În funcție de disponibilitatea bugetară, toate unitățile de învățământ care depun note de fundamentare pot primi finanțări complementare din partea Primăriei Municipiului Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se desfășoară cursuri cu elevii ca și când sunt în clasă Table interactive la Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida” din Constanța. În ce alte școli se vor mai folosi

19 May 2020 1332

#ConstantaEsteBine Viziere pentru personalul sanitar, confecționate de membrii Cercului de Robotică al Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida" din Constanța

18 Apr 2020 2581

Holiday D'Sign Consult SRL va elabora documentaţia tehnico-economică privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea a două unităţi şcolare din Constanţa (documente)

12 Feb 2020 589

Două posturi de îngrijitor curățenie, disponibile în cadrul Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanța

13 Aug 2019 1207

Echipa Liceului „Dimitrie Leonida” a reprezentat România la „Artificial Intelligence”, în Turcia (galerie foto)

20 May 2019 1015

Modificarea proiectului, în Comisia nr. 5 a CLM Nu mai sunt bani decât pentru reabilitarea cantinei Liceului „Dimitrie Leonida“ din Constanța (document)

16 Jan 2019 989

Bacalaureat 2018. Aproape 1.700 de candidaţi înscrişi în sesiunea de toamnă, distribuiţi în cinci centre de examen (document)

08 Aug 2018 2266

Concursul ”Îndemânatic da, teribilist nu”, jurizat de polițiștii constănțeni. Cum s-au descurcat participanții (galerie foto)

10 May 2018 942

În cazul celor doi elevi extrem de agresivi, Petrică Miu declară - „Nu pot fi exmatriculaţi, poate fi doar scăzută nota la purtare!“

14 Dec 2017 4653

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ va fi reabilitat și modernizat

09 Dec 2017 3553

Trei elevi de la Liceul „Dimitrie Leonida“ Constanţa, şantajaţi şi ameninţaţi de un coleg

08 Dec 2017 3706

Elevii din Constanţa, pe podiumul concursului regional Civilizația Șoselei

01 Jun 2017 1452

Proiect regional cu participare internaţională, la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“

03 May 2017 2226

Comunicat de presă - Teatrul de stat Constanţa

02 Feb 2016 979

Învăţământul constănţean, în doliu

12 Nov 2015 1638