Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa, reabilitată de Solid House (galerie foto)

Dezvoltatorul imobiliar Solid House se implică în dezvoltarea comunităţii locale. Iată că prin implicarea societăţii, micuţii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa vor învăţa în spaţii renovate. Compania Solid House a executat mai multe lucrări de reparaţii la unitatea şcolară. Printre acestea se numără: holuri şi scări placate, băi renovate, precum şi faţada clădirii reabilitată.
 
Ieri la ceremonia de deschidere a noului an şcolar 2019-2020 la Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa au participat, alături de copii, părinţi, educatoare şi reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar Solid House.
 
„Am discutat cu doamna director Georgeta Adam, care ne-a prezentat care sunt necesităţile unităţii şcolare. Am analizat solicitarea şi am decis să facem mai multe reparaţii. Astfel, au fost placate holurile şi scările, au fost renovate băile, a fost renovată faţada clădirii. Am ales această grădiniţă, deoarece este foarte aproape de proiectul imobiliar pe care în dezvoltăm pe strada Corbului. Acesta nu este singurul proiect al nostru pe care îl dezvoltăm în beneficiul comunităţii locale. Vor urma şi altele“, a declarat Emel Veli, director vânzări Solid House.
 
"Solid House a trăit emoţiile de început al noului an şcolar alături de copiii din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr. 36 Steluţele Mării de pe str. Corbului, prilej cu care a fost inaugurată renovarea prin sponsorizare a acestei unităţi de învăţământ. Ne dorim că preşcolarii şi cadrele didactice să îşi desfăşoare activitatea într-un mediu cât mai plăcut, de aceea am încercat să efectuăm toate lucrările de reparaţii necesare în vederea realizării acestui lucru. Ne bucură entuziasmul şi implicarea cu care a fost întâmpinată acţiunea noastră şi le dorim micuţilor preşcolari un an plin de succese şi multe realizări! Noi construim mai mult decât o casă, construim o comunitate SOLIDă", au transmis reprezentanţii companiei.
 
La rândul său, directorul unităţii de învăţământ, Georgeta Adam, le-a urat micuţilor, educatoarelor şi părinţilor succese în noul an şcolar. Ulterior, a dat citire mesajului inspectorului şcolar general, prof. Petrică Miu, la deschiderea anului şcolar 2019-2020. „Deschiderea anului şcolar 2019-2020 ne oferă bucuria revederii, speranţa unui început în
dezvoltarea noastră şi în parcursul educaţional pe care îl dorim memorabil în realizări şi bucurii. Cu fiecare an care trece, ne îndreptăm gândurile cu recunoştinţă către cei care pun permanent bazele învăţământului dobrogean, cu entuziasm către minţile tinere ale generaţiei aflate în plină formare şi către viitor, cu bucuria anticipării unor rezultate formidabile. Dragi elevi, bine aţi revenit din vacanţă! Știu că veţi dori şi anul acesta să aveţi rezultate excelente. Aveţi de partea voastră timpul, perseverenţa şi dorinţa de a fi mai buni. Bucuraţi-vă de anii de şcoală! Învăţaţi, colaboraţi şi acumulaţi experienţe frumoase!
 
Le urez bun venit în şcoală noilor elevi, celor care vor experimenta emoţiile unui colectiv nou, celor pe care întreaga şcoală îi aşteaptă cu drag! Profesorii să-i îndrume şi să le fie părinţi pentru cele câteva ore petrecute aici, iar elevii mai mari să le fie fraţi protectori, prieteni sau chiar modele demne de urmat.  (….) Școala constănţeană are o istorie a performanţei şi un parcurs de excepţie, în care va încerca să schimbe mentalităţile şi să dea curs aspiraţiilor elevilor şi părinţilor pentru un proces de învăţământ modern şi de comunicare deschisă între elevi şi profesori. În acest sens, Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa se doreşte a fi un partener educaţional care facilitează activitatea didactică la standarde înalte, care susţine, în formarea tinerilor, efortul educaţional şi valoarea culturii. Vă doresc tuturor mult succes în noul an şcolar, sănătate şi bucuria de a preţui fiecare moment petrecut în şcoală!“
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cea mai frumoasă poveste de iarnă din oraș Solid House, câștigătoare a concursului „Există Crăciun și în pandemie!“, din Constanța (video)

05 Jan 2021 3404

Parcul Tomis 2 din Constanța, împodobit ca în povești de către Solid House

19 Dec 2020 2029

„Confortul clienților, mai presus de orice“ Solid House are o ofertă imbatabilă în luna noiembrie, concepută special pentru clienții săi

02 Nov 2020 3067

„Hai să alegem apartamentul care ți se potrivește!“ Ofertă irezistibilă la Solid House, în luna IUNIE, pentru cei ce își găsesc apartamentul de vis în Solid Residence zona Intim

05 Jun 2020 1394

Trofeu de excelenţă acordat de CCINA Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL, locul I în „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018“ (galerie foto)

01 Nov 2019 3231

Birou de vânzări deschis de Solid House în staţiunea Mamaia, zona Butoaie (galerie foto)

12 Aug 2019 1371

Promoţia lunii iulie Solid House oferă un voucher de cumpărături, de 1.500 de euro, la achiziţia unui apartament în zona Intim din Constanţa

17 Jul 2019 1268

De 1 Iunie, Solid House a oferit copiilor din Constanța o petrecere de neuitat (galerie foto)

03 Jun 2019 862

Baloane colorate, desene pe asfalt şi zeci de surprize De 1 Iunie, Solid House invită copiii din Constanţa la o mega-petrecere

30 May 2019 1698

Bucuria unei fapte bune Acţiune socială, orgranizată de dezvoltatorul imobiliar Solid House

27 Apr 2019 1664

CCINA Constanţa şi OSIM Bucureşti premiază inovaţia „Trofeul Creativităţii“ a ajuns, în acest an, la Sterk Plast SRL (galerie foto)

28 Nov 2018 1716

Solid House SRL, premiată de CCINA la Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa (galerie foto)

03 Nov 2018 2004

Confort maxim şi siguranţă Proiecte rezidenţiale, oferite de Solid House în zona Sabroso Brătianu şi pe malul lacului Siutghiol (galerie foto)

12 Oct 2018 3612

Revista presei locale

09 Nov 2017 1240

Revista presei locale

08 Nov 2017 1262