Iată catedrele constănțene libere, la prima strigare - peste 2.300 de posturi!

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a făcut publică lista posturilor vacante sau rezervate pentru care se vor „lupta“ profesorii constănțeni a căror situație este incertă, la această oră, în sensul că sunt suplinitori, sau care își doresc să vină mai aproape de municipiu ori chiar să se titularizeze. Și, slavă Domnului, posturi cu viabilitate peste patru ani în municipiul Constanța sunt numeroase, rămâne de văzut câte vor mai fi libere după ce vor fi depășite toate fazele calendarului de mobilitate.
 
Pentru anul școlar 2018-2019, conform calculelor noastre, ar fi circa 265 de posturi cu viabilitate de peste patru ani, deci pe care se pot titulariza profesori, alte aproximativ 760 de posturi cu viabilitate sub patru ani, la care se adaugă alte în jur de 1.300 de posturi incomplete.

Liceele și școlile de elită constănțene au scos multe posturi 

Cele mai căutate și cu rata cea mai mare de ocupare sunt posturile în care patru ani profesorul poate răsufla ușurat și de aceea încercăm să vă oferim o selecție a acestora.
Așadar, Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“ caută profesori de biologie, fizică și limba germană, Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“ caută doi învățători, la fel și Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“, Școala Gimnazială nr. 43 - un învățător (și alți doi pe perioadă determinată), dar și profesori de limba engleză și educație plastică, Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ - profesor de limba engleză, Școala nr. 8 - un învățător, la fel și Școala nr. 23, Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ - profesor fizică-chimie.
 
Și Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ caută doi învățători, iar Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ a scos la concurs posturile de profesor de limba germană, matematică, fizică, chimie, Liceul Teoretic „Ovidius“ - geografie și limba germană, Liceul Teoretic „Traian“ - matematică și fizică, Liceul Teoretic „Decebal“ - profesor de istorie.
 
Acestea reprezintă doar o mică parte din lista posturilor cu viabilitate pe patru ani, pentru a căror ocupare Inspectoratul Școlar Județean Constanța va organiza o ședință de repartizare în data de 30 martie.
 
Până atunci însă, cea mai recentă ședință va fi chiar săptămâna viitoare, pe 5 martie, când comisia de mobilitate a personalului didactic din învățământul preuniversitar constituită la nivelul ISJ Constanța va proceda la completarea normei didactice.
 
Aici puteți consulta întreaga ofertă de posturi vacante sau rezervate din învățământul preuniversitar constănțean.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiția s-a ridicat la 1,5 milioane de euro Grădinița Zig-Zag din Ovidiu, județul Constanța, modernizată prin programul România Eficientă (GALERIE + VIDEO)

22 Apr 2024 588

Renovată la standarde nZeb Grădinița Zig-Zag, inaugurată azi în orașul Ovidiu, județul Constanța (Galerie FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 575

Cadre didactice de la Universitatea Ovidius din Constanța vor preda cursuri de educație juridică și administrativă în școli

22 Apr 2024 357

ISJ Județul Constanța, lider în țară la numărul de proiecte acceptate, depuse de liceele agricole

12 Apr 2024 551

Aqua Geoterma Resource SRL a semnat cu ISJ Constanța. Firma se va ocupa de cazarea și hrana participanților la Olimpiada Națională de Geografie (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 725

Inspectorul școlar de la Constanța, Irinela Nicolae pe locul 25 pe lista de europarlamentare a PSD

04 Apr 2024 620

Inspectoratul Școlar Județean Constanța inițiază Proiectul județean „Verde creativ- Adoptă un spațiu“

03 Apr 2024 742

Inspectoratul Școlar Județean Constanța Șapte elevi din Constanța vor participa la Olimpiada de Lingvistică

03 Apr 2024 713

Teste de antrenament în vederea pregătirii pentru examenele naționale, puse la dispoziție de ISJ Constanța

03 Apr 2024 840

Inspectoratul Școlar Județean Constanța 230 de elevi au participat la faza județeană a Concursului naţional „Educaţie pentru sănătate”, ediţia a XV-a

01 Apr 2024 889

Înscrierea în clasa pregătitoare începe pe 11 aprilie ISJ Constanța a afișat numărul de clase și străzile arondate școlilor. Află la ce școală îți poți înscrie copilul (DOCUMENTE)

01 Apr 2024 1600

Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului, marcată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța printr-o expoziție

01 Apr 2024 443

Inspectoratul Școlar Județean Constanța continuă proiectul de succes “Fii Avocat în Școala Ta!”

01 Apr 2024 776

Constanța a găzduit Concursul Național “Istoria și Tradițiile Turcilor din România” (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 503

Acțiune a polițiștilor în două școli din municipiul Constanța

30 Mar 2024 626