Întâlnire cu Ambasadorul Irlandei în România, E.S. Brendan Ward, la Universitatea Ovidius din Constanța

Sursă foto: UOC
 
  • Conducerea Universității Ovidius din Constanța (UOC) s-a întâlnit joi, 16 mai 2024, cu Excelența Sa, domnul Brendan Ward, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Irlandei în România.
     
Conducerea Universității Ovidius din Constanța (UOC) s-a întâlnit joi, 16 mai 2024, cu Excelența Sa, domnul Brendan Ward, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Irlandei în România, transmite un comunicat de presă din partea UOC.

Excelența Sa a fost însoțit de Raluca Curelea, președinte Romania Ireland Business Association (RIBA), și de Alexandru Aionițoaei, manager pentru România al agenției Enterprise Ireland.

Discuțiile au vizat dezvoltarea mobilităților pentru cadre didactice și studenți, prin programul Erasmus Plus, în universități din Irlanda, precum: Trinity College Dublin, National College of Ireland, NUI Galway, University College Cork, Maynooth University, Griffith College, Munster Technological University.

De asemenea, în cadrul întrevederii, s-au punctat oportunitățile de colaborare între Universitatea Ovidius din Constanța și instituții de cercetare din Irlanda, în vederea realizării unor proiecte de mediu în domenii, precum cel agricol și marin.

La finalul întâlnirii, delegația ambasadei irlandeze și reprezentanții conducerii universității  au vizitat centrul de simulatoare medicale și amfiteatrele Facultății de Medicină, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Festivalul Japonez Sakuranbo, la Universitatea Ovidius din Constanța

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea Ovidius din Constanța Conferință internațională despre relația dintre dimensiunea religioasă a omului și provocările noilor tehnologii

18 Jun 2024 364

ZIUA LIVE Radu Vasile, din Constanța, primul nevăzător licențiat în informatică, exemplu de perseverență - Încerc să am o contribuție la evoluția societății (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Jun 2024 936

Universitatea Ovidius din Constanța Dezbatere despre importanța componentei de internaționalizare în programul de cercetare științifică al doctoranzilor

14 Jun 2024 454

ZIUA LIVE Radu Vasile, din Constanța, primul nevăzător din România licențiat în informatică, despre dificultățile specifice cu care s-a confruntat din cauza dizabilității (VIDEO)

14 Jun 2024 604

Dan – Marcel Iliescu, reales în funcția de rector al Universității „Ovidius” Constanța

11 Jun 2024 736

Universitatea Ovidus din Constanța își alege, luni, 10 iunie, rectorul. Dan Marcel Iliescu, singurul candidat. Averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Jun 2024 780

Primăria Constanța „Sărbătorim Ziua Copilului în tot orașul” (GALERIE FOTO)

01 Jun 2024 734

Cea de-a VII-a ediție a manifestării „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică”, la Universitatea Ovidius din Constanța (FOTO)

31 May 2024 448

Universitatea Ovidius din Constanţa a finalizat un proiect de mobilitate pentru studenți și cadre didactice, finanțat prin granturile SEE

30 May 2024 465

Universitatea Ovidius din Constanța Elevii constănțeni cu rezultate deosebite la biologie, premiați la Facultatea de Științe al Naturii și Științe Agricole

30 May 2024 566

Universitatea Ovidius Constanța a obținut un nou titlu de Campioană Națională Universitară la Handbal Feminin

30 May 2024 497

Conferința Internațională CHIMIA 2024 „New Trends in Applied Chemistry”, la Universitatea Ovidius din Constanța

29 May 2024 512

Universitatea Ovidius din Constanța Echipa Facultății de Medicină, premiată la o prestigioasă competiție universitară internațională de căutare și salvare în situații de urgență

29 May 2024 593

Universitatea Ovidius din Constanța organizează Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin 2024

27 May 2024 671

Doctoranzii Facultății de Medicină a Universității Ovidius din Constanța, premiați la Congresul Mondial ISMH

27 May 2024 497