IPS Teodosie ne răspunde E păcat să mergi la mare? (video)

  • IPS Teodosie a precizat că doar care cei care se duc acolo pentru sănătate nu comit un păcat.
  • În opinia sa, toți cei aflați la mare trebuie să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine.
IPS Teodosie a fost întrebat într-o emisiune difuzată de Radio Dobrogea dacă „este păcat“ să mergem la mare.

Răspunsul lui IPS Teodosie a venit imediat. Acesta a precizat că doar care cei care se duc acolo pentru sănătate, nu comit un păcat. În opinia sa, toți cei aflați la mare trebuie să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine.

”Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că e păcat - că am auzit, n-am văzut, nici nu vreau să văd - că sunt oameni care merg la mare și se duc total dezbăcați cu tot cu copii. Aici mi se pare o rușine de neacceptat. Dacă mergi cu bună cuviință, pentru sănătate, cum să fie păcat? Nu e păcat.

E pentru tratament. Dar, sigur, trebuie să meargă omul cu bună cuviință: să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie.

Să nu se meargă să privească ce nu trebuie și unde nu trebuie. Și atunci nu e păcat dacă mergi pentru sănătate, să păstrezi buna cuviință, să nu deviezi cu nimic de la moralitate. Este foarte sănătos și bine să mergi la mare.” - a transmis Arhiepiscopul Tomisului.


Sursa video: Radio Dobrogea - Arhiepiscopia Tomisului
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPS Teodosie a sfințit Capela militară din cadrul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu“ (galerie foto)

09 Sep 2021 2565