La propunerea consiliului profesoral Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia are de azi un nou director


Începând de astăzi, la propunerea consiliului profesoral al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, a fost numită în funcția de director prof. Elena Nichita, catedra de limbi străine (franceză). Cu o activitate de peste 20 de ani în această unitate, prof. Nichita se bucură de respectul și aprecierea colegilor săi.
Ca dovadă, mesajul lăsat pe rețelele de socializare de fostul director Marius Ștefăniță Furtună:
LTNB are director nou! Care ne respectă, pe care îl respectăm și cu care vom face, toți profesorii LTNB, o echipă puternică! Consider că lucrurile au reintrat în normal și că ne putem concentra pe vocația noastră: activitatea didactică.
Sunt dator cu o precizare. Delațiunile doamnei Copilu din scrisoarea deschisă adresată domnului ministru nu sunt o surpriză pentru profesorii LTNB. În ultimii ani doamna a făcut sesizări repetate către ISJ Constanța și către către Ministerul Educației asupra aspectelor prezentate acum public. S-au făcut anchete, s-au deplasat comisii la liceu și nu s-a confirmat nimic, niciodată!
Îi invităm pe oamenii de bună credință, pe cei interesați de activitatea noastră profesională, la un dialog civilizat, în care să lămurim orice aspect de interes. Școala este deschisă permanent, chiar dacă în manieră virtuală. Vă așteptăm, oricând, cu deschidere și disponibilitate maximă.
În rest, rămâne cum am spus: iubim LTNB!
Suntem o școală extraordinară: derulăm 7 proiecte Erasmus+, avem promovabilitate la examenul național de bacalaureat de peste 95% în fiecare an, avem sute de premii la concursuri și olimpiade naționale și internaționale, avem copii talentați și inteligenți, buni la carte și la suflet, ne mândrim cu foști elevi studenți peste tot în lume (de la Sorbona la toate Universitățile românești), cu absolvenți care au o viață împlinită și cu care ne întâlnim, cu reînnoită bucurie, în fiecare vară, suntem o echipă unită și de neclintit!
În plus, suntem susținuți de întreaga comunitate locală, ne simțim protejați de dragostea elevilor și de atașamentul părinților. Privim cu mândrie spre trecut și cu încredere spre viitor. Și ne dorim liniște!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrul Militar Zonal Constanța a promovat cariera militară la Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu" Medgidia

14 Mar 2024 684

In memoriam Corneliu Marinescu, un profesor de seamă al județului Constanța

17 Oct 2023 1265

Născut la Medgidia Sergiu Mihai Miculescu, profesorul pasionat de limba franceză, pregătit de a 72-a aniversare

26 Jul 2023 1425

Medgidia. Delegație de elevi și profesori francezi la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” (FOTO)

17 May 2023 1270

Premii importante la olimpiadele naționale la LTNB Medgidia

15 May 2023 639

Primăria Medgidia va continua lucrările la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu. Ce contract a fost atribuit recent? (DOCUMENT)

20 Apr 2023 1243

Meciurile finale ale fazei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal, nivel liceal, la Medgidia

26 Jan 2023 1420

Doliu în învățământul constănțean Sora regretatului cântăreț Dan Spătaru s-a stins din viață. Când va avea loc slujba de înmormântare

21 Jun 2022 4265

Proiect Erasmus în derulare la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia (GALERIE FOTO)

03 May 2022 1347

Județul Constanța. Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia va fi reabilitat (DOCUMENT)

02 Mar 2022 2524

Breviar școlar constănțean Colegiul Pedagogic, singura instituție din Dobrogea selectată. Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia consolidează parteneriatele europene

12 Mar 2021 2331

Cadrele didactice de la Liceul ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia, scrisoare deschisă către autorități

02 Feb 2021 3887

Situație tensionată la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, ca urmare a numirii unui nou director

11 Jan 2021 6359

O nouă recunoaștere a echipei redacționale a revistei „Jurnal de bord”, a Colegiului Național Militar „Al. I. Cuza” din Constanța

09 Sep 2020 2043

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia angajează paznic

04 Aug 2020 2057