La propunerea consiliului profesoral Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia are de azi un nou director


Începând de astăzi, la propunerea consiliului profesoral al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, a fost numită în funcția de director prof. Elena Nichita, catedra de limbi străine (franceză). Cu o activitate de peste 20 de ani în această unitate, prof. Nichita se bucură de respectul și aprecierea colegilor săi.
Ca dovadă, mesajul lăsat pe rețelele de socializare de fostul director Marius Ștefăniță Furtună:
LTNB are director nou! Care ne respectă, pe care îl respectăm și cu care vom face, toți profesorii LTNB, o echipă puternică! Consider că lucrurile au reintrat în normal și că ne putem concentra pe vocația noastră: activitatea didactică.
Sunt dator cu o precizare. Delațiunile doamnei Copilu din scrisoarea deschisă adresată domnului ministru nu sunt o surpriză pentru profesorii LTNB. În ultimii ani doamna a făcut sesizări repetate către ISJ Constanța și către către Ministerul Educației asupra aspectelor prezentate acum public. S-au făcut anchete, s-au deplasat comisii la liceu și nu s-a confirmat nimic, niciodată!
Îi invităm pe oamenii de bună credință, pe cei interesați de activitatea noastră profesională, la un dialog civilizat, în care să lămurim orice aspect de interes. Școala este deschisă permanent, chiar dacă în manieră virtuală. Vă așteptăm, oricând, cu deschidere și disponibilitate maximă.
În rest, rămâne cum am spus: iubim LTNB!
Suntem o școală extraordinară: derulăm 7 proiecte Erasmus+, avem promovabilitate la examenul național de bacalaureat de peste 95% în fiecare an, avem sute de premii la concursuri și olimpiade naționale și internaționale, avem copii talentați și inteligenți, buni la carte și la suflet, ne mândrim cu foști elevi studenți peste tot în lume (de la Sorbona la toate Universitățile românești), cu absolvenți care au o viață împlinită și cu care ne întâlnim, cu reînnoită bucurie, în fiecare vară, suntem o echipă unită și de neclintit!
În plus, suntem susținuți de întreaga comunitate locală, ne simțim protejați de dragostea elevilor și de atașamentul părinților. Privim cu mândrie spre trecut și cu încredere spre viitor. Și ne dorim liniște!

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Breviar școlar constănțean Colegiul Pedagogic, singura instituție din Dobrogea selectată. Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia consolidează parteneriatele europene

12 Mar 2021 892

Cadrele didactice de la Liceul ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia, scrisoare deschisă către autorități

02 Feb 2021 1957

Situație tensionată la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, ca urmare a numirii unui nou director

11 Jan 2021 4803

O nouă recunoaștere a echipei redacționale a revistei „Jurnal de bord”, a Colegiului Național Militar „Al. I. Cuza” din Constanța

09 Sep 2020 1051

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia angajează paznic

04 Aug 2020 1067

Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Medgidia, gazdă a proiectului european ”Coding all together” (galerie foto)

16 Dec 2019 1668

Interviu online cu elevul constănţean Theodor Furtună, geniul care a cucerit NASA „Viaţa mea nu este diferită cu nimic faţă de viaţa oricărui elev de la liceul meu“

19 Oct 2019 4772

„Mircea cel Bătrân“, „Ovidius“ și „Traian“, în fruntea clasamentului Cele mai bune licee din Constanța după ultima medie de admitere din 2019

15 Jul 2019 4029

#citeşteDobrogea Constantin Papadopol, un artist modern - model pentru tânăra generaţie (galerie foto)

12 Jun 2019 2376

Elevi din Medgidia, premiați la concursul internaţional de proiecte - INFOMATRIX

12 May 2019 1657

„Europa pentru noi, noi pentru Europa” Liceenii medgidieni vorbesc despre Parlamentul European din propria experiență (galerie foto)

09 May 2019 1386

Cinci decenii de învăţământ dobrogean, aniversate la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia

05 Dec 2018 1559

Cenaclu literar la Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Ce scriitori participă

19 Oct 2018 935

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ Medgidia pe locul I. Iată la ce competiţie

21 Aug 2018 2533

Activităţi educative şi acţiuni caritabile Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, la ceas aniversar

05 Dec 2017 1682