LIVE TEXT Universitatea „Ovidius” Constanța organizează o întâlnire cu reprezentanții presei locale, în contextul celebrării Zilei Mondiale a Libertăţii Presei (GALERIE FOTO+VIDEO)

Astăzi, 5 mai 2023, de la ora 11:00, Universitatea „Ovidius” Constanța (UOC) organizează o întâlnire cu reprezentanții mass-media locale, ce are loc în noul amfiteatru al Facultății de Medicină, corpul B al campusului universitar, situat pe Aleea Universității nr.1, etajul 3. 

Evenimentul reprezintă un nou prilej pentru UOC de a fi alături de reprezentanții presei locale, fiind organizat în contextul celebrării Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.

Întâlnirea este găzduită de conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC, împreună cu reprezentanți din conducerea universității.

În acest context, sunt prezentate principalele realizări ale Universității Ovidius din ultima perioadă, precum și viitoarele proiecte.

UPDATE: ora 11.15

Evenimentul este deschis de conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța. 

„Bun venit la noul spațiu de învățare al Universității Ovidius. Aș numi acest eveniment o întâlnire cu presa, nu o conferință“ -  a precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța. 


Este prezentat momentul în care UOC a primit gradul de încredere ridicat din partea ARACIS, grad obținut în 30 iunie 2022. 

Universitatea Ovidius Constanța are de asemenea acreditarea definitivă a școlii doctorale. 

Conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța spune că Universitatea face parte din Consorțiul Universitaria din care mai fac parte universități precum ASE sau Babeș-Bolyai


În octombrie 2023 urmează ca UOC să fie gazda întâlnirii Consorțiului. Rectorul UOC spune că Universitatea a reflectat ce s-a întâmplat în oraș, în contextul problemelor cu care se confruntă UOC. 

„Este o problemă ce se rezolvă în timp, prin schimbare de mentalități“ - a precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța.


Acesta mărturisește și că există o problemă mare în zona administrativă. 

„Realizările de până acum le considerăm mici victorii“ - a mai precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța. 


O altă problemă semnalată de conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu este că nu pot să atragă studenți atât timp cât nu sunt perspective de angajare în Constanța

În legătură cu terenul din zona Ovidius Park, sunt proiecte care vizează amplasarea de locuri de relaxare ca amfiteatre, terenuri de sport, biblioteci etc

Este luată în considerare și înființarea unei stații de autobuz

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Afacerilor Externe, mesaj de Ziua Mondială a Libertății Presei

03 May 2023 858

Leonte Năstase Ziua Mondială a Libertății Presei, marcată prin artă la Constanța

03 May 2022 2912

Premierul Florin Cîţu, de Ziua mondială a libertății presei „Lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală, mai ales acum“

03 May 2021 1727

Ziua Mondială a Presei Libere se sărbătorește pe data de 3 mai

03 May 2021 1671

Premierul Viorica Dăncilă, mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei. „Jurnaliștii au un rol esențial în evoluția societății moderne”

03 May 2019 1174

Românii sunt cei mai dependenţi de televizor. Iată celelalte concluzii ale raportului ActiveWatch

03 May 2018 1480

Astăzi este Ziua mondială a libertăţii presei

03 May 2018 1789

Scandal la Primaria Eforie! (video)

10 Feb 2018 9651

Dezbatere privind ştirile false Ziua Mondială a Libertăţii Presei, marcată de Asociaţia Ziariştilor Independenţi din România la Constanţa (galerie foto)

04 May 2017 2339

Ziua Mondială a Libertății Presei, marcată printr-o dezbatere la Constanţa (galerie foto)

03 May 2017 1974

Ziua Mondială a Libertății Presei, sărbătorită la Constanța

02 May 2017 2861

Cum încearcă Arhiepiscopia Tomisului să minimalizeze bruscarea unor jurnalişti în curtea Palatului Arhiepiscopal (documente + galerie foto + video)

14 Dec 2016 5674

Ziua mondială a libertății presei

03 May 2015 1762