Majoretele Şcolii „Mihai Viteazul“, pe podiumul Concursului „Dansăm pentru sănătate“

Echipa de majorete a Şcolii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanţa, „Meduzele”, a obţinut premiul I la faza judeţeană a Concursului regional de majorete şi gimnastică aerobică „Dansăm pentru sănătate”.
 
Concursul a avut loc pe data de 8 aprilie, la Palatul Copiilor din Constanţa, şi a reprezentat o modalitate originală de a aniversa Ziua Mondială a Sănătăţii. Îndrumată de prof. Andreea Rapotan şi prof. Daniela Badea, echipa a fost formată din elevii: Alina Coteanu (clasa 6-a B), Bianca Dogaru (clasa 6-a B), Sabrina Sasu (clasa 6-a B), Electra Milidonis (clasa 6-a B), Raluca Mihalache (clasa 6-a B), Gabriela Olteanu (clasa 7-a A), Gabriela Tofan (clasa 7-a A), Costina Ursache (clasa 7-a A), Julide Ibadula (clasa 7-a B), Anca Lopăţică (clasa 7-a B), Alexandra Talabă (clasa 7-a B), Miriam Gavrilă (clasa 7-a B) şi Ștefan Olaru (clasa 7-a C).
 
„Concursul regional de majorete şi gimnastică aerobică «Dansăm pentru sănătate» se află la ediţia a II-a, fiind organizat de Centrul Judeţean de Resurse și Asistenţă Educaţională Constanţa, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa, Universitatea «Ovidius» din Constanţa și Direcţia Judeţeană de Tineret și Sport Constanţa“, a declarat prof. Mirela Roşioru, consilierul de imagine al Şcolii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazul”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.