Ministerul Educației Naționale va construi două grădinițe în județul Constanța. Iată în ce localități! (document)

Cu bani de la Ministerul Educației Naționale, în județul Constanța vor fi ridicate două grădinițe cu program normal: una în comuna Peștera, cu 2 săli de clasă, și una în satul Văleni, comuna Dobromir, cu 4 săli de clasă.
 
Ministerul Educației Naționale anunță organizarea și desfășurarea unei licitații pentru atribuirea contactului „Lucrări de execuție Grădinițe cu program normal - 2, 3 și 4 săli de grupă, 6 locații, cuprinse în Proiectul privind Reforma Educației Timpurii în România“, în valoare estimată de 5.958.100,14 lei.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.11.2018, ora 15.00. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi. Durata de realizare a lucrărilor este de maximum 12 luni de la data înscrisă în ordinul de începere a lucrărilor. Pentru o perioadă mai mare de 12 luni, oferta va fi considerată neconformă.
 
Contractul este compus din 2 loturi. Lotul 1 presupune construirea unei grădinițe cu program normal în satul Zilișteanca, comuna Poșta-Câlnău, județul Buzău, cu 3 săli de clasă; a unei grădinițe cu program normal în municipiul Buzău, cu 3 săli de clasă, a unei grădinițe cu program normal în comuna Negrilești, județul Galați, cu 3 săli de clasă, precum și a unei grădinițe cu program normal în satul Slimnic, comuna Tâmboiești, județul Vrancea, cu 3 săli de clasă.
 
Lotul 2 presupune construirea unei grădinițe cu program normal în comuna Peștera, județul Constanța, cu 2 săli de clasă, și a unei grădinițe cu program normal în satul Văleni, comuna Dobromir, județul Constanța, cu 4 săli de clasă.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Horia Palmer Hirtopanu - director, Mihaela Tataru - șef serviciu economic, Florin Serghei - expert tehnic, Andreea Luizescu - expert tehnic, George Sandu - expert tehnic, Mirela Dirstaru - expert tehnic, Dragoș Marica - expert tehnic, Tudorică Ciprian - expert tehnic, Liliana Corbeanu - expert achiziții publice, Oana Cozma - expert achiziții publice, Georgiana Arsene - consilier juridic, Livia Mihaela Visan – CFP.
 

Condiții pentru societățile ofertante

 
Ofertanții vor demonstra media cifrei anuale globale de afaceri pentru ultimele trei exerciții financiare disponibile, respectiv 2015, 2016 și 2017, care trebuie să fie cel puțin egală cu 7.800.000 lei fără TVA pentru lotul 1 și 4.100.000 lei fără TVA pentru lotul 2. De asemenea, ofertanții vor prezenta lista principalelor lucrări executate în ultimii 5 ani din care să reiasă că au fost executate lucrări similare, respectiv lucrări de construcții civile cel puțin din categoria de importanta C, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 766/1997 pentru aprobarea unor regulamente privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare.
 
Echipa de execuție a lucrărilor va conține minimum un director/coordonator de proiect, un șef șantier, un responsabil tehnic cu execuția (RTE), Domeniul I, atestat de către Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrație Publice (MDRAP), un responsabil cu controlul tehnic de calitate în construcții AQ/CQ atestat ISC sau prin dispoziție internă, un responsabil în materie de sănătate si securitate în munca conform Legii319/2006 cu modificările si completările ulterioare, un responsabil cu prevenirea si stingerea incendiilor.
 

Mai mult, ofertanții vor prezenta o declarație în legătură cu dotările de care dispun pentru îndeplinirea contractului (utilaje, echipament tehnic, mijloace de transport și alte mijloace fixe). Ofertanții trebuie să fie autorizați ANRE pentru executarea de lucrări electrice, conform Ordinului ANRE 45/2016 cu modificările și completările ulterioare. Se va prezenta autorizația de realizare lucrări electrice/atestare ANRE, valabilă la data limita de depunere a ofertelor, aferentă tipului de lucrări cuprinse în documentația tehnică.
 
Ofertanții vor face dovada ca dețin autorizație emisă de Centrul National pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civila din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu (Conform Ordinului nr. 87 din 6 aprilie 2010, cu modificările și completările ulterioare.

 
În cazul operatorilor economici străini, se vor prezenta, la data depunerii ofertei, documente echivalente, emise în conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Părinții din Constanța susțin instalarea sistemelor de supraveghere audio-video în unitățile de învățământ preuniversitar

01 Apr 2024 466

Ministerul Educației S-au stabilit calendarele olimpiadelor și ale concursurilor școlare naționale și internaționale

29 Jan 2024 611

Ministerul Educației cere inspectoratelor școlare să implementeze măsuri privind participarea elevilor la examenele naționale

11 Jan 2024 871

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională, după soluţionarea contestaţiilor. Au fost publicate toate notele elevilor!

04 Jul 2023 1088

Evaluarea Naţională 2023. Elevii care aparţin minorităţilor susţin proba la Limba maternă

22 Jun 2023 1014

Sondaj de opinie Considerați oportun ca profesorii să continue greva?

29 May 2023 1558

Constanța Zeci de elevi participă la proba B din cadrul etapei naționale a Olimpiadei naționale „Lectura ca abilitate de viață” ”– clasele V-XII

14 May 2023 1373

Ministerul Educației Încep evaluările naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022-2023. Calendarul probelor

09 May 2023 1105

Oficial Ministerul Educației a emis ordinul pentru autorizarea provizorie a unei grădinițe particulare din Constanța! Se aplică din acest an școlar (DOCUMENT)

20 Sep 2022 1545

Ministrul Educației Palatele copiilor, cluburile copiilor și cluburile sportive școlare nu se desființează!

18 Jul 2022 1533

Ministrul Educației „Este cea mai mare rată de promovare la Evaluarea națională din ultimii 12 ani“ (VIDEO+DOCUMENT)

30 Jun 2022 1482

Ministrul Educației „Rezultatele la simulare, cu două excepţii, sunt mai slabe decât anul trecut“

14 Apr 2022 1568

Etapa națională a Olimpiadei Naționale de Matematică, organizată la Constanța. Câți elevi participă și când va vea loc

14 Apr 2022 3387

SRI a cerut la Constanța anularea diplomei de doctor a unui fost vicepreședinte ANAF! Ce se întâmplă cu procesul

12 Oct 2021 2559

Ministrul Educației, despre Evaluarea Națională 2021 La nivel național, cu unele excepții, nu au fost incidente majore

22 Jun 2021 1601