Nemulţumiri la Şcoala nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Constanţa pe tema recuperării orelor. Ce spune directorul Nicoleta Bercaru

Mai mulţi părinţi de la Şcoala nr.39 „Nicolae Tonitza” din Constanţa s-au revoltat după ce ar fi fost anunţaţi că elevii vor recupera cursurile din vacanţa prelungită de iarnă, în zilele de 23 şi 24 ianuarie, declarate zile libere pentru bugetari de către Guvern.

Directoarea unităţii şcolare, Nicoleta Bercaru, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că propunerea de recuperare a cursurilor în zilele de 23 şi 24 ianuarie a venit chiar din partea Asociaţiei de Părinţi.

„Mai mulţi părinţi au propus ca orele să fie recuperate pe 23 şi 24 ianuarie. Cei 63 de profesori ai şcolii au fost de acord. Dar, până la urmă s-a decis că nu se vor recupera cursurile în zilele de 23 şi 24 ianuarie. Azi, va avea loc Consiliul de Administraţie şi vom decide când vom recupera cursurile. Ulterior, vom transmite decizia Inspectoratului Judeţean Şcolar“, a declarat directorul Nicoleta Bercaru.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.