Invatamant

Palmaresul Concursului Naţional de Dans „Împreună pentru Constanţa viitor” (galerie foto)

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța, în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanța a organizat vineri, 29 martie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, etapa judeţeană a Concursului Naţional de Dans „Împreună pentru Constanţa viitor”, eveniment care se desfăşoară în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.
Cele două secţiuni ale concursului au fost dans modern şi dans tradiţional. În concurs s-au înscris trei echipe la secţiunea Dans modern şi opt echipe la secţiunea Dans tradiţional. Fiecare echipă este formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul S.N.A.C. și elevi beneficiari, cu dizabilităţi.
Au participat la concurs Grădinița cu Program Prelungit „Amicii” Constanța, Centrul de Zi pentru Copii cu Autism Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, Liceul Tehnologic Cogealac, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C.Brătianu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 5 „Nicolae Iorga” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 6 „Nicolae Titulescu” Constanța, Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, Liceul Teoretic „Decebal” Constanța, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța, Clubul Școlar Sportiv Nr. 1 Constanța.
An de an, în organizarea evenimentului sunt implicați atât elevi voluntari, care susțin momente artistice, cât și elevi și cadre didactice care asigură buna desfășurare a acestei activități.
Activităţile din cadrul Strategiei Naționale de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor, ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora.
La finalul concursului au fost desemnați următorii câștigători: la secțiunea dans tradițional premiul de popularitate a fost obținut de Centrul de zi pentru copiii cu autism Constanța și Grădinița cu program prelungit „Amicii” Constanța, premiul II a fost adjudecat de doi participanți: Liceul Tehnologic Cogealac și Centrul Școlar pentru educație incluzivă „Albatros”, respectiv Școala Gimnazială nr. 22 „I.C. Brătianu” Constanța și Centrul Școlar pentru educație incluzivă „Maria Montessori”. De asemenea, au fost trei premii III, și anume: Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 5 „Nicolae Iorga” Constanța. Premiul I a fost câștigat de elevii echipajului Elada al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros”.
La secțiunea dans modern, premiul III a fost câștigat de Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, premiul II - Liceul Teoretic „Decebal” și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, iar premiul I - Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISJ Constanţa a aprobat cea de-a doua clasă pregătitoare la Liceul Teoretic „Ioan Cotovu“ din Hârşova (galerie foto)

20 Sep 2019 264

Festivitatea de premiere a performanței în învățământ Părinți cu ochii în lacrimi și emoții ca la examene pentru elevii de 10 ai Constanței (galerie foto)

19 Sep 2019 761

Ministerul Educaţiei a alocat 69.000 de lei pentru Constanţa Festivitate de premiere a elevilor constănţeni cu media 10 la examenele naţionale din 2019

18 Sep 2019 863

Numiri de noi directori în unităţile de învăţământ constănţene, la început de an şcolar 2019-2020

07 Sep 2019 4622

Schimbări în organigrama ISJ Constanţa. Echipa mandatului nr. 5 al lui Petrică Miu

07 Sep 2019 4947

Peste 100 de microbuze vor deservi transportul elevilor în judeţul Constanţa. Ce se întâmplă cu toaletele din curtea şcolii?

04 Sep 2019 978

Petrică Miu, noul inspector școlar general al ISJ Constanța. Mandatul Gabrielei Bucovală a expirat

19 Aug 2019 3893

La cârma şcolilor Lista cadrelor didactice din Constanţa menţinute în funcţia de director şi director adjunct în anul şcolar 2019-2020

15 Aug 2019 4365

ISJ Constanţa a publicat rezultatele interviului Cine sunt profesorii detaşaţi în interesul învăţământului în funcţii de conducere

12 Aug 2019 4263

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa cumpără rechizite. Câţi bani alocă pentru fiecare elev

09 Aug 2019 1987

Schimb estival de „serii“ între grădiniţele constănţene

31 Jul 2019 730

Evaluare Naţională 2019 Topul meseriilor căutate de absolvenţii claselor a VIII-a. Meseria, brăţară de aur, versus licenţiat vânzător la mall

27 Jul 2019 1688

Doi profesori din Constanţa, nota zece la proba scrisă a examenului de titularizare. Alţi 55 au obţinut note mai mari de nouă

24 Jul 2019 15499

ISJ Constanța Peste două sute de candidați s-au înscris la examenul național de definitivare în învățământ

23 Jul 2019 972

Profesorii află, azi, rezultatele inițiale la examentul de titularizare. Unde se vor afișa notele

23 Jul 2019 953