Invatamant

Palmaresul Concursului Naţional de Dans „Împreună pentru Constanţa viitor” (galerie foto)

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța, în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanța a organizat vineri, 29 martie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, etapa judeţeană a Concursului Naţional de Dans „Împreună pentru Constanţa viitor”, eveniment care se desfăşoară în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.
Cele două secţiuni ale concursului au fost dans modern şi dans tradiţional. În concurs s-au înscris trei echipe la secţiunea Dans modern şi opt echipe la secţiunea Dans tradiţional. Fiecare echipă este formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul S.N.A.C. și elevi beneficiari, cu dizabilităţi.
Au participat la concurs Grădinița cu Program Prelungit „Amicii” Constanța, Centrul de Zi pentru Copii cu Autism Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, Liceul Tehnologic Cogealac, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C.Brătianu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 5 „Nicolae Iorga” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 6 „Nicolae Titulescu” Constanța, Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, Liceul Teoretic „Decebal” Constanța, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța, Clubul Școlar Sportiv Nr. 1 Constanța.
An de an, în organizarea evenimentului sunt implicați atât elevi voluntari, care susțin momente artistice, cât și elevi și cadre didactice care asigură buna desfășurare a acestei activități.
Activităţile din cadrul Strategiei Naționale de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor, ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora.
La finalul concursului au fost desemnați următorii câștigători: la secțiunea dans tradițional premiul de popularitate a fost obținut de Centrul de zi pentru copiii cu autism Constanța și Grădinița cu program prelungit „Amicii” Constanța, premiul II a fost adjudecat de doi participanți: Liceul Tehnologic Cogealac și Centrul Școlar pentru educație incluzivă „Albatros”, respectiv Școala Gimnazială nr. 22 „I.C. Brătianu” Constanța și Centrul Școlar pentru educație incluzivă „Maria Montessori”. De asemenea, au fost trei premii III, și anume: Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 5 „Nicolae Iorga” Constanța. Premiul I a fost câștigat de elevii echipajului Elada al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros”.
La secțiunea dans modern, premiul III a fost câștigat de Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, premiul II - Liceul Teoretic „Decebal” și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, iar premiul I - Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste o sută de elevi constănţeni înscrişi la Evaluarea Naţională 2019, absenţi la prima probă scrisă. Ce subiecte au avut de rezolvat absolvenţii (galerie foto)

19 Jun 2019 712

Titularizare 2019. Lista posturilor vacante, publicată de Ministerul Educaţiei. Câte sunt disponibile la Constanţa

19 Jun 2019 1669

UPDATE. Evaluare națională 2019 Elevii susțin, azi, proba la Limba și literatura română. Peste o sută de centre de examen la Constanța

18 Jun 2019 969

Emoţii Peste cinci mii de absolvenți constănţeni, înscriși la Evaluarea națională 2019. Cum se desfăşoară probele

17 Jun 2019 1133

Șase licee constănțene nu au mai primit clase de-a IX-a, pe criteriul mediei de admitere din 2018

07 Jun 2019 6142

În atenția părinților! Începând de astăzi poate fi consultat Ghidul admiterii în învăţământul liceal 2019-2020

06 Jun 2019 538

ISJ Prahova a anunţat rezultatele înainte de contestaţii Ce note au obţinut elevii din Constanţa la sesiunea specială a Bacalaureatului 2019 (document)

04 Jun 2019 1219

Bacalaureat Constanţa Au fost stabilite centrele unde se vor desfăşura probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. Lista completă

29 May 2019 1353

ISJ Constanţa a publicat rezultatele 18 profesori constănţeni vor face parte din Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional, seria a 14-a

29 May 2019 2175

Tot ce trebuie să ştii despre examenul de Bacalaureat 2019. ISJ Constanţa a anunţat centrele unde se desfăşoară probele scrise

22 May 2019 2810

Directoarea demisă din fruntea Colegiului Pedagogic Constanţa, delegată cu funcţii de conducere la aceeaşi instituţie

13 May 2019 2667

ISJ Constanţa a stabilit numărul gradaţiilor de merit pentru 2019. Câţi profesori vor să primească în plus la salariu

13 May 2019 1245

Inspectoratul Școlar Județean Constanța angajează consilieri

11 May 2019 809

Cu ce argumente a câştigat Zoe Gabriela Bucovală anularea ordinului privind revocarea ei din fruntea ISJ Constanţa

07 May 2019 2239

Traian Băsescu, invitat la o nuntă la Constanța. S-a întâlnit și cu reprezentanții PMP Constanța

04 May 2019 995