Peste 1.600 de participanți la cea de-a doua a ediție a Crosului Ovidio Running. Lista câștigătorilor (FOTO)

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS), a organizat duminică, 21 mai 2023, cea de-a doua ediţie din România a Crosului Ovidio Running, în contextul celebrării Zilei Constanţei.

Evenimentul sportiv s-a desfășurat sub egida proiectului european SCORE și a fost organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa, Clubul Sportiv Municipal Constanța și Clubul Farul Constanța., au transmis reprezentanții UOC. 

La Crosul Ovidio Running s-au înscris peste 1.600 de participanți din România, Italia, Grecia și Turcia, la cele trei categorii de concurs: copii, amatori și profesioniști.

„Pe 20 mai, premergător evenimentului sportiv, la sediul FEFS, a avut loc a doua întâlnire transnaţională, în cadrul proiectului Strategy and Capacity building for Ovidio Running in Europe (SCORE), finanțat prin Programul european Erasmus, în cadrul căreia au fost definitivate detaliile legate de desfășurarea Crosului Ovidio Running.

Scopul proiectului cu parteneri din trei țări, România, Italia și Grecia, este acela de a dezvolta un model organizațional pentru evenimente sportive, durabil, digital, incluziv și legat de elementele culturale caracteristice teritoriului local”, a precizat conf. univ. dr. Cristian Popa, responsabil cu desfășurarea Crosului Ovidio Running și manager al proiectului SCORE.


Câștigătorii celei de-a doua ediții din România a Crosului Ovidio Running sunt:

Copii feminin:
Locul I – Gal Kaina
Locul II – Bălăceanu Maria
Locul III – Zama Rafaela
 
Copii masculin:
Locul I – Mihăilescu Gabriel

Locul II – Galoiu Paul
Locul III – Tomasseti Valentino
 

Amatori feminin:
Locul I – Andrei Alina
Locul II – Ghetivu Ana
Locul III- Burșova Elena
 
Amatori masculin:
Locul I – Ștefan David
Locul II – Stancu Dorinel
Locul III – Pitu Andrei
 
Profesioniști feminin:
Locul I – Singuran Amalia
Locul II – Jieanu Roxana
Locul III – Scuderi Sara
 
Profesioniști masculin:
Locul I – Popa Carol
Locul II – Petre Raul
Locul III – Sterea Andrei
 
Potrivit calendarului de desfășurare a proiectului SCORE, următoarea etapă va avea loc în luna septembie 2023, la Sulmona, în Italia., a mai punctat sursa citată. 

foto: UOC 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Radu Vasile, din Constanța, primul nevăzător licențiat în informatică, exemplu de perseverență - Încerc să am o contribuție la evoluția societății (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Jun 2024 771

Universitatea Ovidius din Constanța Dezbatere despre importanța componentei de internaționalizare în programul de cercetare științifică al doctoranzilor

14 Jun 2024 424

Spectacol al absolvenților Facultății de Arte din cadrul Universității ”Ovidius”, din Constanța pe scena Teatrului Jean Bart Tulcea

11 Jun 2024 538

Universitatea „Ovidius” Constanța angajează secretar. Dosarele se pot depune până pe 28 iunie

11 Jun 2024 773

Dan – Marcel Iliescu, reales în funcția de rector al Universității „Ovidius” Constanța

11 Jun 2024 718

Universitatea Ovidus din Constanța își alege, luni, 10 iunie, rectorul. Dan Marcel Iliescu, singurul candidat. Averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Jun 2024 766

Două acte de urbanism privind extinderea infrastructurii educaționale la Universitatea Ovidius din Constanța, emise de Municipalitate

05 Jun 2024 505

Universitatea „Ovidius” Constanța vrea să cumpere un autoturism și pune pe masă peste 120.000 de lei (DOCUMENT)

04 Jun 2024 551

Nemulțimit de deciza Tribunalului Constanța Tiberius Dănuț Epure, fostul rector al Universității „Ovidius” din Constanța, a făcut recurs

03 Jun 2024 576

Universitatea Ovidius din Constanța continuă investițiile Clădirea de pe bulevardul Mamaia va fi exinsă, consolidată și mansardată

03 Jun 2024 547

Universitatea „Andrei Șaguna“ Constanța se digitalizează și cumpără cursuri avansate pentru cadrele didactice și studenți (DOCUMENT)

02 Jun 2024 476

Primăria Constanța „Sărbătorim Ziua Copilului în tot orașul” (GALERIE FOTO)

01 Jun 2024 723

Cea de-a VII-a ediție a manifestării „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică”, la Universitatea Ovidius din Constanța (FOTO)

31 May 2024 441

Campusul Universității Ovidius din Constanța va fi extins cu spații de recreere, spații de lectură, cantină și cămin

31 May 2024 609

Universitatea Ovidius din Constanţa a finalizat un proiect de mobilitate pentru studenți și cadre didactice, finanțat prin granturile SEE

30 May 2024 452