„Privim educaţia ca un paşaport pentru viitor“ Grădiniţa „Colibri“ din Constanţa, spectacol aniversar pentru pitici şi părinţi (galerie foto)

Spectacol de culoare, personaje îndrăgite din desene animate, muzică, multă voie bună şi copii fericiţi. Aşa a fost ziua de sâmbătă pentru copiii care frecventează Grădiniţa „Colibri“ din Constanţa. Mai exact, micuţii, alături de educatoare, părinţi, bunici şi mulţi alţi invitaţi, au serbat împlinirea a cinci ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ.
 
Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa a fost neîncăpătoare pentru cei care au dorit să participe la aniversarea Grădiniţei „Colibri“. Copiii au oferit un spectacol în care au demonstrat că sunt cu adevărat talentaţi. Pe scenă au evoluat grupele „Iepuraşii“, „Tweety“, „Albinuţele“, „Pinguinii“, „Ursuleţii“, „Mickey“, „Ștrumfii“, „Delfinii“, „Buburuzele“, „Licuricii“, „Fluturaşii“ şi „Elefanţii“. Costumaţi în albinuţe, buburuze, delfini, pinguini, fluturaşi, ursuleţi, iepuraşi și licurici, copiii au dansat minunat, fiind răsplătiţi cu aplauze îndelungate de spectatori.
 
În a doua parte a evenimentului dedicat aniversării Grădiniţei „Colibri“, micuţii au fost invitaţi să participe la spectacolul interactiv „Fantasy Dream“, pus în scenă de trupa „Sufleţel“.
Nu au lipsit surprizele - personaje dragi, de la piticii Albei-ca-Zăpada şi purceluşii din poveste, până la personaje supradimensionate şi păpuşi uriaşe, care au transformat Sala Mare a Casei de Cultură într-o lume magică, de basm.
 
„Privind educaţia ca un paşaport pentru viitor, echipa noastră pune accentul pe antrenarea minţii copiilor spre cunoaştere. Este important să învăţăm copiii cum să gândească, nu ce să gândească, într-un climat de încredere şi siguranţă. Aceasta este provocarea pe care mi-am asumat-o în calitate de manager al unei instituţii de învăţământ particular, instituţie în care, cu aportul susţinut al cadrelor didactice şi auxiliare, reuşim să armonizăm nevoile copiilor cu aşteptările părinţilor, printr-un sistem educaţional care valorifică abilităţile şi calităţile individuale“, le-a spus celor prezenţi Claudia Bâlbă, managerul Grădiniţei „Colibri“.

Insp. Irinela Nicolae - „Grădiniţa «Colibri» este una de top“

Managerul unităţii de învăţământ, Claudia Bâlbă, a înmânat diplome şi trofee cadrelor didactice care se ocupă de educaţia şi instruirea copiilor de la Grădiniţa „Colibri“. Prezentă la evenimentul aniversar, Irinela Nicolae, inspector şcolar, a declarat: „Grădiniţa «Colibri» este una de top. Aţi făcut o alegere bună, dragi părinţi. Vă doresc să ne fiţi alături în continuare, în dorinţa de a-i însoţi pe copii în drumul lor în viaţă“. Pentru că grădiniţa promovează acţiunile caritabile şi voluntariatul în scopuri umanitare, la evenimentul aniversar au fost invitaţi şi copiii din Centrul Medical de Zi „Focus“, susţinut de Asociaţia „Dăruieşte Aripi“.

Managerul Claudia Bâlbă - „Educaţia timpurie de calitate este baza în educaţia copiilor noştri!“

„Centrul de Studii «Colibri» a fost înfiinţat şi autorizat în anul 2010, din dorinţa de a aduce un plus de valoare activităţii educaţionale de tip preşcolar desfăşurată în oraşul nostru.
În anul 2012, am primit autorizaţia şi pentru nivelul primar, Şcoala Primară «Colibri». Acreditarea grădiniţei, în anul 2014, a reprezentat un succes şi o împlinire. Educaţia timpurie are un impact major asupra succesului şcolar, putând influenţa chiar mai departe succesul în viaţă. Tot ceea ce facem pentru copil la această vârstă fragedă îşi va pune amprenta asupra dezvoltării ulterioare a acestuia. De aceea, este foarte important pentru noi să oferim servicii educaţionale de calitate.
 
Ne susţinem programul educaţional cu o echipă de oameni dedicaţi şi cu excelentă pregătire profesională.
 
Ne dorim să fim diferiţi, atât prin intermediul programelor educaţionale implementate în grădiniţa noastră (curriculare, extracurriculare şi opţionale), cât şi prin grija şi atenţia deosebită acordate evoluţiei fiecărui copil, astfel încât acesta să reuşească să-şi descopere adevăratele aptitudini şi să-şi dezvolte propria personalitate cu ajutorul nostru, fiind susţinut de profesionişti (psiho-pedagog, educatoare, învăţătoare, profesori, logoped, medic).
 
Situat într-o zonă liniştită şi centrală a oraşului Constanţa, Centrul de studii «Colibri» beneficiază de un sediu spaţios, dotări de ultimă generaţie şi loc de joacă în aer liber. La noi, copiii observă, explorează, întreabă, comunică, decid, acţionează.
 


Grădiniţa şi Şcoala Primară «Colibri» îşi propun formarea copiilor astfel încât aceştia să fie prietenoşi, inventivi, instruiţi, stimulându-le gustul pentru cunoaştere.
 
Într-un efort comun, consolidat de sprijinul permanent al familiei, inspiraţi de trecut, dar ancoraţi în prezent, ne pregătim copiii, ne pregătim, astfel, viitorul. Motto-ul nostru este un adevăr spus de John Fitzgerald Kennedy, anume «Copiii sunt cea mai mare bogăţie a lumii şi cea mai bună speranţă pentru viitor». Educaţia timpurie de calitate este baza în educaţia copiilor noştri!“, a spus Claudia Bâlbă, managerul Centrului de Studii „Colibri“.

 
Adresa: Strada Docherilor nr. 22
Telefon: 0241-550050; 0722 36 44 77.
Acreditată M.E.C.Ş prin O.M. nr. 3636/19.06.2014
Website: http://www.gradinitacolibri.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.