Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Robert Gabriel Păşcălău, de la Şcoala „Tudor Arghezi“, argint la Olimpiada Naţională de Astronomie

 
Un elev din clasa din VII-a de la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi“ din Năvodari a urcat pe podiumul Olimpiadei Naţionale de Astronomie şi Astrofizică, desfăşurată la Buzău în perioada 15-19 aprilie. Pregătit de Ionela Dumitrache, elevul s-a calificat şi în lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică.

Vorbim de Robert Gabriel Păşcălău, elev cu care cadrele didactice se mândresc. Încă din clasa a V-a, Robert Gabriel s-a remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la diverse olimpiade şi concursuri şcolare. Elevul s-a calificat și a participat deja de două ori, în clasele a V-a şi a VII-a, la Olimpiada Naţională de Matematică, sub atenta îndrumare a profesoarei Maria Burlăciuc. În anul şcolar curent, Robert Pășcălău are o serie lungă de realizări, obţinând o mulţime de diplome şi de premii la olimpiadele şcolare judeţene şi naţionale, după cum urmează: medalie de argint şi calificare în lotul lărgit la Olimpiada Naţională de Astronomie şi Astrofizică, premiul I la Olimpiada Judeţeană de Astronomie și Astrofizică, premiul I la Olimpiada Judeţeană de Fizică, premiul al II-lea la Olimpiada Judeţeană de Matematică și participare la Olimpiada Naţională de Matematică, premiul al II-lea la Olimpiada Judeţeană de Biologie, premiul al II-lea la Olimpiada Judeţeană de Limba şi Literatura Română.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elevi de la Şcoala Gimnazială Tudor Arghezi, premiaţi la olimpiade naţionale şcolare

17 May 2016 4093