Invatamant

Şcoala Gimnazială nr. 16 va avea un nou director. Ce spune Gabriela Bucovală, inspector şcolar general al ISJ Constanţa

Şcoala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu“ va avea un nou director. Actualul manager al instituţiei de învăţământ, prof. Gina Tone, a susţinut examenul de titularizare, devenind, astfel, profesor la Catedra de Chimie a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa.
 
Prin urmare, începând cu data de 1 septembrie, postul de director al Şcolii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu“ din Constanţa va deveni vacant. Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, prof. Gabriela Bucovală, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că va fi organizată o procedură pentru ocuparea postului vacant de director al Şcolii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu“. „Vom organiza o procedură, la nivelul Inspectoratului Şcolar, pentru ocuparea prin detaşare a acestui post“, a precizat Gabriela Bucovală.
 
Reamintim că prof. Gina Tone a devenit directorul Şcolii Gimnaziale nr. 16, în urma participării la concursul organizat, la sfârşitul anului 2016, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa pentru ocuparea funcţiilor de directori şi directori adjuncţi în unităţi de învăţământ preuniversitar din Constanţa.
 
Precizăm că am contactat-o şi pe prof. Gina Tone pentru un punct de vedere, însă nu a răspuns apelului telefonic.
 
Citeşte şi: 
 
Cine va conduce şcolile, liceele şi grădinţele din Constanţa în următorii patru ani. Avem lista finală (document)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

72 de ani de existenţă Elevii şi profesorii au serbat ziua Şcolii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu“ (galerie foto)

10 Apr 2017 1634