Serbări pregătite cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Liceului Teoretic Murfatlar

Nicio sărbătoare de peste an nu este la fel de înălțătoare și aducătoare de bucurie precum Nașterea Domnului! Perioada propice pentru a fi etalate micile talente și entuziasmul elevilor de a dărui zâmbete părinților, cadrelor didactice și celorlalți colegi, este acum, în luna decembrie. Cadrele didactice și elevii Liceului Teoretic Murfatlar s-au întrecut pe ei înșiși cu minunatele serbări pregătite cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Elevii claselor primare l-au așteptat pe Moș Crăciun cu multe scenete, cântece, colinde și urări pentru a-l impresiona. Inimoasele doamne învățătoare: Turică Despina (clasa 0), Chitic Roxana (clasa 0 ,,Gărgărițele”), Maxim Roxana (clasa 0 ,,Albinuțele”),  Vîrtan Magdalena (clasa I A),  Goie Mirela (clasa a II-a A),  Pantea Ionica (clasa a II-a B), Emurla Semra (clasa a III-a A),  și Munteanu Tatiana (clasa a III-a B) au adus bucurie părinților spectatori, care au pătruns din nou în lumea mirifică a copilăriei.

Nici elevii de gimnaziu nu s-au lăsat mai prejos. Doamna profesoară de religie, Duță Valentina, coordonator, alături de domnii profesori: Brădeanu Adrian și Lepădatu Constantina au derulat activitatea ,,Nașterea Domnului – prilej de bucurie pentru toți” cu elevii claselor a V-a A, a V-a B și a VI-a A.

Frumusețea tradițiilor de iarnă și a paradei pentru Moș Crăciun a fost reprezentată și de elevii clasei a V-a A, coordonați de doamna profesoară de limba și literatura română, Ivanov Nicoleta. Tot dumneaei coordonează opționalele ,,În lumea teatrului” și ,,Magia teatrului”, care se bucură de un real succes la clasele a VII-a A și a VII-a C. Părinții și cadrele didactice i-au primit cu căldură pe cei care și-au etalat veleitățile de mici actori în devenire.

La finalul săptămânii, consiliul profesoral al Liceului Teoretic Murfatlar a fost colindat și impresionat de urăturile și ovațiile elevilor claselor de liceu, coordonați de doamna bibliotecară Borundel Violeta, precum și de elevii clasei a V-a A, acompaniați de domnul profesor de muzică, Brădeanu Adrian. Fiecare moment a fost atractiv prin originalitatea prezentării, iar obiceiul caprei a adăugat inedit, spontaneitate și umor atmosferei.

Conducerea liceului, domnul director Cernăianu Sorin și doamna director adjunct, prof. Crangă Cleopatra, a apreciat implicarea tuturor și i-au felicitat pe toți cei care și-au deschis inimile și au reînviat magia sărbătorilor. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.