Situația la Liceul Telecom s-a rezolvat! Ce directori și-au luat astăzi deciziile de numire



Astăzi, 12 ianuarie 2022, ISJ Constanța a publicat deciziile finale de numire a directorilor plini și adjuncți de la liceele și școlile constănțene. După ce, în urmă cu o săptămâna, a fost organizat un protest pe scările Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța, iată că situația s-a ameliorat odată cu numirea directorilor.

Director plin rămâne Mihai Coiciu, iar director adjunct rămâne pe post Dana Guraliuc, urmând să dea concurs la proxima sesiune, care ar putea începe spre finele lunii.

Amintim că profesorii Liceului Telecom se arătau revoltați de numirea în post a unui director care ar fi pierdut examenul pentru funcție. În acest sens, pe 4 ianuarie 2022, au organizat un protest pe treptele instituției școlare, unde au participat în jur de 30 de cadre didactice. Restul profesorilor au ținut orele, pentru a nu fi influențat actul de învățare.

Aceștia au menționat faptul că „protestează vehement” împotriva deciziei Inspectoratului Școlar Județean Constanța, iar dacă vor fi nevoiți, nu vor participa la ore până când autoritățile nu vor reveni asupra celor menționate. Au transmis, totodată, un memoriu către inspectorat, prin care cer ca să fie numit director al liceului profesorul Mihai Coiciu, care, conform datelor furnizate de portalul ISJ, ar fi fost detașat la Liceul Pontica, post pe care l-a refuzat. În memoriu este precizat că în documentele puse la dispoziție de inspectorat „figurează ca director al unității de învățământ Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța doamna Năstase I. Aurelia, profesor titular la Liceul Tehnologic Virgil Madgearu Constanţa, și la pagina 3, poziția 80 unde figurează ca director al Liceului Tehnologic Pontica Constanța domnul Coiciu D. Mihai, profesor titular la Liceul Tehnologic Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa”.

Ceea ce au prezentat în memoriu, au susținut și pe treptele liceului. Profesorii au transmis, ca mesaj de bază, faptul că „De la bun început, vă informăm că RESPINGEM cu fermitate orice altă propunere de echipă managerială pentru Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, în afară de varianta Coiciu Mihai ca director și Guraliuc Daniela Elena ca director adjunct, aceasta fiind echipa pe care o agreem și pe care o susținem în unanimitate, echipă care a reușit să preia și gestioneze cu succes vasta activitate managerială care o presupune liceul nostru”.

Citește și:

Profesorii protestează la Liceul Telecom din Constanța. Motivul este numirea directorului prin detașare. Ce spune inspectoratul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța cheamă în judecată pentru Mega Telecom Solutions SRL care a administrat plaja Dacica

25 Feb 2024 1563

Unul dintre asociații societății All Telecom Services Constanța s-a retras din firmă

14 Feb 2024 597

Interconectarea stațiilor radio pentru posturile de salvamar și prim ajutor Axel Telecom & Technologies SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

04 Oct 2023 882

Licitații Constanța Universitatea Ovidius cumpără cu 750.000 de euro centru de date de tip Cloud de la Cloudsys Telecom SRL București (DOCUMENT)

31 Aug 2023 899

Primăria Constanța, un nou contract cu Axel Telecom & Technologies SRL. Care este valoarea și cine controlează firma

19 Aug 2022 1860

Doi pietoni au fost răniți într-un accident rutier în municipiul Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Aug 2022 1949

Internetul fix a câștigat teren în mediul rural. Sumele la care au ajuns principalii operatori de comunicații

17 May 2022 1246

Profesorii protestează la Liceul Telecom din Constanța. Motivul este numirea directorului prin detașare. Ce spune inspectoratul

05 Jan 2022 2731

Lucrările de reabilitare ale Liceului de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța, realizate din fonduri europene

10 Jul 2021 2272

Total Grup Telecom, furnizorul de reţele de comunicaţii electronice al Primăriei Constanţa (document)

10 Jun 2021 3231

Post vacant la Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa

22 Apr 2021 2999

Daune morale de 5.000 de euro, pentru un elev din Constanța

03 Apr 2021 1807

Procesul care nu trebuia să existe! Elev despăgubit de Primăria Constanța, după ce a căzut tavanul clasei peste el

22 Feb 2021 4636

#DobrogeaAcademică Academia Română avertizează

28 Aug 2020 2215

Stațiile salvamarilor cumpărate de la Axel Telecom & Technologies. Firma fondată de fratele directorului de la Delfinariu, contract cu Primăria Constanța

31 Jul 2020 4380