Vernisajul expoziției de fotografie “Un început de drum”, la Liceul Teoretic Murfatlar


Săptămâna trecută, la Liceul Teoretic Murfatlar a avut loc vernisajul expoziției de fotografie “Un început de drum”, prima astfel de activitate organizată de unitatea școlară.
 
Expozanții sunt 20 de elevi din clasele a VII-a și a VIII-a, iar cele 57 de fotografii realizate de ei prezintă, în principal, aspecte ale localității lor. Scopul acestui proiect derulat pe parcursul unei luni a fost dezvoltarea creativității elevilor, implicarea lor în activități transdisciplinare (educație plastică – IT), precum și deschiderea unei potențiale perspective profesionale.  Xoordonatorul proiectului este profesor Mădălina Darie.   La acest eveniment au participat conducerea Liceului Teoretic Murfatlar, cadre didactice și elevi ai școlii. Expoziția poate fi vizitată până pe 18 aprilie și va fi urmată de editarea unui album care va conține fotografiile expuse.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Are loc Gala Premiilor Finaliştilor din cadrul Concursului Internațional al Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski"

21 Aug 2019 1656

Institutul Naţional al Patrimoniului a organizat Ziua Mondială Art Nouveau La Constanţa, turul de arhitectură a fost coordonat de Diana Slav (galerie foto)

12 Jun 2017 3553

De Ziua Internaţională a Iei Street-fashion cu ii româneşti

21 Jun 2015 2385