Zâmbete, voie bună și multe daruri Moș Crăciun a ajuns la prichindeii de la „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto)

Sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța s-a umplut, ieri seara, de colinde, poezii, cântece de Crăciun, multe râsete și voie bună. 
   
Evenimentul colorat de zâmbete și fericire a fost spectacolul de Crăciun a copiilor   de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“, care s-au întâlnit cu nimeni altul decât cu Moș Crăciun. Bătrânelul a sosit cu sacul plin, spre entuziasmul micuților care l-au așteptat așa cum se cuvine. 
   
Prichindeii, părinţii şi educatoarele s-au aflat într-un cadru festiv, au cântat şi au dansat cu mare bucurie. Pe scenă a tronat un brad îmbodobit cu globulețe de toate culorile, beteală și diferite ornamente de Crăciun. 
Copiii, de la mic la mare, au dansat, au cântat colinde de Crăciun și au prezentat părinților și bunicilor sceneta nașterii pruncului Isus. Alături de Maria și Iosif pe scenă au urcat cei trei magi, îngerii, regele Irod. Nu a lipsit din decor nici ieslea, unde s-a născut pruncul Isus.
   
De departe, vedeta serii a fost  Moș Crăciun. Încântat de spectacolul prichindeilor talentați, Moșul i-a răsplătit pe toți cei care au participat la spectacol cu multe cadouri, aducând bucurie și zâmbete pe chipurile celor mici

“Moş Crăciun este cel care învăluie sărbătorile de iarnă în mister si, în acelasi timp, dezvăluie o realitate pe care adulţii au uitat-o: minunea ca certitudine. Desigur, el este, todată, închipuirea celui care iartă boacănele, este bun şi blând prevestind o lume mai bună. Moş Crăciun are, dacă vreţi, corespondent în Naşterea Mântuitorului, Cel care a adus lumii alternativa unei vieţi mai bune, a purităţii şi a dragostei care îşi găseşte ecolul cel mai concret în copii. Anul acesta am pregătit o scenetă care a punctat acest moment al Naşterii, moment ce şi-a mărit emoţia fiind pus în scenă de copii...şi nu orice fel de copii – ci de copii geniali”, a declarat coordonatorul centrului, Liliana Naclad.

Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“ pune la baza tuturor acţiunilor întreprinse dragostea şi respectul pentru copi. Educatoarele şi coordonatorul centrului, Liliana Naclad, acordă toată atenţia necesară copiilor, zâmbetele fiind, desigur, nelipsite. Au construit o relaţie apropiată cu cei mici şi le-au câştigat încrederea, de aceea prichindeii le răspund „cu aceeaşi monedă“, a fericirii şi a respectului. Se acordă atenţia cuvenită dezvoltării micuţilor, iar asta se vede pe chipurile copiilor.   Activitatea Centrului de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“ Constanţa îşi va extinde activitatea în această primăvară urmând a-şi derula activitatea într-un spaţiu generos din zona Trocadero. 

Contact – 0733932824, 0760103506

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grădinița Baby Genius - primul deceniu

26 Mar 2022 3377

Grav afectați de restricțiile pandemiei Managerii din învățământul privat constănțean, forțați să reducă taxele și să trimită angajații în șomaj

01 May 2020 6998

„Eu voi fi mâine școlar“ O nouă grupă de „geniali“ și-a luat rămas-bun de la Stenali Center Baby Genius & Genius Children’s Academy (galerie foto)

25 Jun 2018 3531

Emoții și bucurii transmise de „Vestea Nașterii“, la Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy (galerie foto)

24 Dec 2017 4051

Micuții de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța cheamă primăvara cu zâmbete și mărțișoare (galerie foto)

23 Feb 2017 3208

Micuţii de la „Baby Genius“ Constanţa au oferit un adevărat spectacol în deschiderea festivă a noului an şcolar (galerie foto)

13 Sep 2016 3583

Rămas-bun, Baby Genius! Tony a predat cheia succesului (galerie foto)

27 Jun 2016 5132

Fericire pe feţele copiilor! Fotoreportaj dedicat celor mai iubite persoane din lume

01 Jun 2016 3710

Grădiniţe private, de stat sau centre de dezvoltare timpurie (galerie foto)

12 May 2016 18434

Universul poveştilor a prins viaţă la serbarea copiilor de la Centrul de Dezvoltare Timpurie „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto + video)

21 Dec 2015 4843

Grădiniţa Genius din Constanţa „Din dragoste se naşte un copil, din educaţie, geniul” (galerie foto)

21 Oct 2015 4183