Ziua Porților Deschise, la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din MedgidiaȘcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia a organizat în 27 februarie 2020, Ziua Porților Deschise. Evenimentul, parte a calendarului înscrierilor copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2020-2021, a fost dedicat preșcolarilor, părinților acestora, dar și altor persoane interesate de clasa pregătitoare.
 
Aceștia au primit răspunsuri referitoare la specificul actului educațional al clasei pregătitoare și la modalitatea de înscriere a copiilor, au făcut cunoștință cu doamnele învățătoare și au interacționat cu elevii, care i-au așteptat cu mici surprize.
 
Vizitarea sălilor de clasă, a cabinetelor/ laboratoarelor, bibliotecii, a sălii de sport, a permis familiarizarea viitorilor elevi cu mediul școlar și, împreună cu părinții, cunoașterea condițiilor oferite de școală, a activităților și performanțelor actualilor beneficiari ai educației. Astfel, cadrede didactice au venit în întâmpinarea dorinței părinților de a descoperi o şcoală de referinţă și de a face cea mai bună alegere pentru copiii dumnealor.
 
 Sursa foto: ​Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Exemple de bune practici ale unităților de învățământ constănțene, la vreme de pandemie

02 Dec 2020 947

Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia angajează îngrijitor

21 Jan 2020 1286

Concurs de angajare la Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu“ din Medgidia

30 Oct 2017 1880

Sâmbătă, se desfăşoară etapa locală a olimpiadei de chimie

08 Jan 2015 2148

Elevii de la Şoala Lucian Grigorescu au învățat că „Prietenia este o comoară de preţ” (galerie foto)

01 Dec 2014 1521