Șapte zvonuri despre noul iPhone

Tim Cook ar urma să prezinte noul iPhone mâine. Jurnaliștii americani de la Wall Street Journal spun că noul telefon ar putea avea același design și dimensiuni ca iPhone 5, însă vor fi și multe noutăți. Iată câteva dintre cele mai vehiculate informații aflate pe surse neoficiale:

1. Numele. Noul iPhone de ultimă generație ar putea numele de 5S, însă sunt foarte mulți care spun că cei de la Apple ar putea anunța modelul „6”.

2. Un diplay mai mare. Sunt zvonuri care spun că cei de la Apple ar putea prezenta un telefon cu display mult mai mare. Potrivit celor de la The Wall Street Journal, specialiștii de la Apple ar testa telefoane cu ecrane mai mari, de la 4,8 inci până la 6 inci. E destul de surprinzător, având în vedere că cei de la Apple au fost destul de reticienți atunci când ceilalți competitori au lansat telefoane cu display-uri mult mai mari.  

3. Procesor mult mai puternic. Se spune că Apple ar putea pune pe noul telefon un procesor A7, cu 30% mai rapid decât anteriorul.

4. Culoarea. Se pare că cei de la Apple vor prezenta mai multe variante de carcase, printre acestea fiind  una de culoarea grafitului sau aurie.

5. Scanează amprenta. Se vorbește despre faptul că noul iPhone ar putea scana amprenta, această tehnologie fiind prezentă deja în codul noului sistem de operare.

6. iPhone 5C. Cele mai multe zvonuri sunt legate de o variantă ieftină iPhone, 5C. Din câte se pare, prețul va fi mai mic pentru acest telefon datorită faptului că pentru aceste modele ar putea fi folosite carcase din plastic și alte materiale mai ieftine decât cele din care sunt construite cele mai recente iPhone-uri. Potrivit unor surse Reuters, iPhone-ul ieftin ar putea costa în jur de 100 de dolari, însă deocamdată nu este clar dacă acest preț este pentru un telefon la liber sau cu abonament.

7. Cameră mai puternică. Potrivit celor mai noi informații, citate pe surse de revistele online de tehnologie, noul iPhone ar putea avea două flash-uri, care vor crește calitatea imaginilor capturate de cameră chiar și pe lumină foarte slabă. De asemenea, senzorul ar putea fi mult mai performant decât cel de pe iPhone

Sursa:

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iohannis ziua a patra în SUA Întrevederi cu preşedintele pro-tempore al Senatului SUA, Grupul de Prietenie pentru România, senatori SUA

09 Jun 2017 2010

Lansare cu peripeții pentru iPhone 7

07 Sep 2016 3002

Mark Zuckerberg este alături de Apple, după ce FBI a solicitat accesul la confidențialitatea datelor

22 Feb 2016 1914

Steve Jobs vs Tim Cook

15 Mar 2015 2097

Apple Watch va înlocui cheile maşinilor

01 Mar 2015 1506