20 de ani de închisoare pentru furtul a două portofele din Spitalul Judeţean Constanţa și din Policlinica cu Plată. Pedeapsa contestată


 
  • Cel în cauză a fost condamnat pentru nouă infracțiuni de furt, zece infracțiuni de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, zece infracțiuni de acces ilegal la un sistem informatic, unele din ele în formă continuată.
  • Dosarul a fost instrumentat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au fost investiți să soluționeze contestația la executare formulată de un bărbat, de 48 de ani, din Constanța, condamnat la o pedeapsă totală de aproape 20 de ani de închisoare, pentru că ar fi sustras două portofele din Policlinica cu Plată şi din Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Cererea individului a fost soluționată de Tribunalul Tulcea, în primă instanță, în sensul respingerii ca nefondată a contestaţiei la executare.
 
Nemulțumit de decizia Tribunalului Tulcea, bărbatul a formulat o contestație, acțiunea fiind trimisă spre soluționare Curții de Apel Constanța.
 
Potrivit datelor aflate la dosarul cauzei, cel în cauză a fost condamnat pentru nouă infracțiuni de furt, zece infracțiuni de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, zece infracțiuni de acces ilegal la un sistem informatic, unele din ele în formă continuată.
  
Pentru cele 28 de infracțiuni bărbatul a primit însumat 42 ani și zece luni de închisoare, sporul fiind de 14 ani și trei luni și zece zile.
 
Ulterior, judecătorii au contopit toate cele 28 de pedepse aplicate condamnatului în pedeapsa cea mai grea, aceea de patru ani închisoare, la care s-a adăugat sporul obligatoriu de 1/3 din totalul celorlalte 28 de pedepse cu închisoarea, de 14 ani și trei luni și zece zile, astfel că în final s-a dispus ca bărbatul să execute pedeapsa de 18 ani, trei luni și zece zile închisoare în regim de detenție.
 
Amintim că, potrivit anchetatorilor, după ce a sustras două portofele din Policlinica cu Plată şi din Spitalul Judeţean Constanţa, individul ar fi încercat să scoată diverse sume de pe cardurile care se aflau în portofelele sustrase.
 

Citește și
 
Exclusiv!

Radu Mazăre și Sorina-Gina Hortolomei- Moscu, achitați definitiv!


Ce „spune“ Codul de Procedură Penală despre achitarea definitivă a lui Radu Mazăre și a Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu

Procurorul Vasile Abagiu l-a trimis în judecată pe Nicuşor Constantinescu. Cine va judeca dosarul

Bărbatul care ar fi răpit un copil din Săcele, în 2012, cere să fie pus în libertate!

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Unui bărbat i s-a făcut rău pe stradă, în Constanța. A fost transportat la spital

10 Apr 2024 892

Scandal în holul Unităţii de Primiri Urgenţe din Spitalul Judeţean Constanţa! S-a lăsat cu o trimitere în judecată, după șase ani de anchetă

13 Mar 2024 1092

Concurs de angajare la Spitalul Clinic Județean de Urgența „Sfântul Apostol Andrei” Constanța. Cine poate participa

05 Mar 2024 1574

UPDATEAmbulanța și poliția intervin la Ovidiu, județul Constanța. Om căzut pe stradă! (FOTO+VIDEO)

25 Feb 2024 2416

UPDATE Accident rutier la Săcele, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

24 Feb 2024 805

Știri Constanța Două autoturisme, implicate într-un accident pe varianta Ovidiu (FOTO)

15 Feb 2024 1312

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa face angajări! Sunt mai multe posturi scoase la concurs

13 Feb 2024 1537

UPDATE Accident rutier în Medgidia, județul Constanța (FOTO+VIDEO)

12 Feb 2024 2150

Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de verificare tehnică pentru construirea noului spital „Mama și Copilul”

02 Feb 2024 930

Imaginea zilei! La un pas de tragedie! Incredibil unde s-a oprit o ambulanță SMURD după impactul cu un autoturism în zona bisericii Sfinții Arhangheli „Mihail și Gavril”din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jan 2024 1718

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, la ora bilanțului! Peste 76.000 de pacienți tratați în 2023

10 Jan 2024 688

Licitație la Spitalul Județean din Constanța! SIG MED SRL va asigura transportul sanitar al pacientilor (hemodializă) (DOCUMENT)

08 Jan 2024 842

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1489

Accident rutier pe bulevardul Tomis în apropierea Spitalului Județean Constanța! O fetiță din Ucraina, lovită de autobuz (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Nov 2023 4140

Un bărbat de 61 de ani, rănit în accidentul de la Techrighiol a murit. Victima, cadru militar în rezervă (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Nov 2023 3714