6 ani cu executare pentru un ofițer MApN în rezervă, din Constanța, acuzat de viol! Se pregătește audierea victimei în apel

 
  • În 2018, inculpatul s-a deplasat la o sală de pariuri aparținând din Pecineaga, unde fosta sa prietena lucra.
  • Aici, spun anchetatorii, profitând de împrejurarea că în incinta salii nu se aflau clienți, inculpatul ar fi obligat-o pe tânără să consume 150 ml coniac, după care a forțat-o să se deplaseze la toaletă unde, prin constrângere fizică (lovituri aplicate cu pumnii și cu telefonul mobil la nivelul capului), a determinat-o să întrețină relații sexuale orale, timp în care a fotografiat-o cu telefonul luat de la victimă, fotografiile fiind ulterior trimise unor cunoscuți ai persoanei vătămate.
  • Prezenta cauză a fost soluționată în primă instanță de Judecătoria Mangalia prin condamnarea inculpatului la 6 ani de închisoare cu executare pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.
  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
 
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au fixat un nou termen în apelul dosarului în care un ofițer MApN în rezervă este acuzat de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.
 
Cauza a fost amânată pentru luna octombrie, când ar putea fi audiată victima inculpatului.
 
Oricare va fi decizia Curții, aceasta va fi definitivă!
 
Amintim că prezenta cauză a fost soluționată în primă instanță de Judecătoria Mangalia prin condamnarea inculpatului la 6 ani de închisoare cu executare pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.
 
Totodată, prin decizia de condamnare, instanța a admis în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă și l-a obligat pe inculpat la plata către aceasta a daunelor morale în cuantum de 50.000 lei. 
 
Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia s-a reţinut că la data de 07.02.2018, organele de poliție au fost sesizate cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orei 12.00, inculpatul s-a deplasat la o sală de pariuri aparținând din Pecineaga, unde fosta sa prietena lucra.
 
Aici, spun anchetatorii, profitând de împrejurarea că în incinta sălii nu se aflau clienți, inculpatul ar fi obligat-o pe tânără să consume 150 ml coniac, după care a forțat-o să se deplaseze la toaletă unde, prin constrângere fizică (lovituri aplicate cu pumnii și cu telefonul mobil la nivelul capului), a determinat-o să întrețină relații sexuale orale, timp în care a fotografiat-o cu telefonul luat de la victimă, fotografiile fiind ulterior trimise unor cunoscuți ai persoanei vătămate.
 

Decizia de condamnare a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
        
Foto cu rol ilustrativ!

 
Sursă: portal instanțe de judecată și rejust.ro
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
Este oficial!
Euroins a intrat în faliment! Polițele rămân valabile 90 de zile

 
Libertatea.ro
Cum a ajuns un politician PSD într-o închisoare din California
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța Un bărbat care ar fi încercat să violeze o femeie, iar apoi ar fi furat un telefon și două carduri bancare, reținut pentru 24 de ore

22 May 2024 657

Justiție Constanța Începe procesul egipteanului acuzat că ar fi violat o bătrână din Valu lui Traian!

14 May 2024 509

Caz șocant în județul Constanța! O mamă, suspectată că și-ar fi violat de mai multe ori propria fiică. Femeia a ajuns după gratii

26 Apr 2024 1110

Caz șocant în județul Constanța! Fetiță violată timp de patru ani de tatăl vitreg! Suspectul, reținut

12 Apr 2024 1011

Sămbătă, spectacolul „Ma dame”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

28 Mar 2024 748

Justiție Constanța Un bărbat din Egipt ar fi violat o bătrână din Valu lui Traian. A fost trimis în judecată

28 Mar 2024 735

Sâmbătă, 30 martie 2024, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”Constanța ne încântă cu spectacolul „Ma dame”

20 Mar 2024 769

Constanța Doi bărbați condamnați definitiv la închisoare cu executare, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă

15 Mar 2024 710

Sentință definitivă! Pedeapsă micșorată pentru americanul care ar fi violat doi tineri din Medgidia! Aproape 17 ani de închisoare

19 Feb 2024 1022

Știri Constanța azi Tânăr reținut pentru act sexual cu un minor și viol asupra unui minor! Date oficiale

02 Feb 2024 925

Caz șocant în Valu lui Traian! Un bărbat din Egipt, arestat pentru viol, la Constanța! Victima are aproape 90 de ani (MINUTĂ)

16 Jan 2024 3076

Femeie de 82 de ani atacată în propria casă de doi indivizi și violată! Suspecții, reținuți

15 Dec 2023 1121

Bărbat reținut pentru viol, în Constanța. Ce spun polițiștii

25 Nov 2023 949

Justiție Constanța Ofițer MApN în rezervă, condamnat definitiv pentru viol!

22 Nov 2023 1368

Constanța. Final de proces în dosarul americanului acuzat că ar fi violat doi tineri din Medgidia! Prima condamnare - 19 ani

06 Nov 2023 1152