Accident mortal în Mamaia! Autorul, pus în libertate

Curtea de Apel Constanţa a decis punerea în libertate a unui tânăr de 26 de ani, din Cernavodă, suspectat că a accidentat mortal o femeie care traversa pe o trecere de pietoni din staţiunea Mamaia. Decizia este definitivă.
 
„Înlocuieşte măsura arestării preventive (…) cu măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile (…) dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului de sub puterea mandatului de arestarea preventivă emis de către Judecătoria Constanţa dacă nu este arestat sau reţinut în altă cauză“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Amintim că tragedia a avut loc pe data de 20 august 2017, în jurul orei 7.00. Ulterior impactului cu femeia, maşina a intrat într-un copac, apoi în peretele unui service şi al unei spălătorii auto. Victima era cameristă la un hotel din Mamaia, avea în jur de 50 de ani şi era din Năvodari.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care l-au acuzat pe inculpat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapta constând în conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă constând în conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.
 
Recent, Bogdan Dumitru, judecător în cadrul Secţiei penale din Judecătoria Constanţa, a decis schimbarea încadrării juridice, din infracţiunea de ucidere din culpă (…), conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (…) în infracţiunea de omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe cale de consecinţă, magistratul a admis excepţia necompetenţei materiale, invocată din oficiu, a Judecătoriei Constanţa şi a dispus competenţa de soluţionare a prezentului dosar în favoarea Tribunalului Constanţa.
 
De menţionat că este pentru prima dată când în justiţia din Constanţa se ia o astfel de decizie
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Alex

09 Oct, 2018 11:03

Banul vorbeste , am fost de fata cand a spulberat o pe saraca femeie in fata sotului ei ... era mort de beat si gonea cu cel putin 100km/h pe bulevard ...imi pare rau ca nu a crapat nenorocitul si in locul acelei femei nu este sotia sau mama judecatorului sau careva din familia avocatului acestui criminal ....criminal care bine mersi scapa de justitie prin diferite portite si destul "cascaval" ... Rusine sa ne fie ce s a ajuns de tara asta si cum banul ne intuneca constiinta si ne lipseste de scrupule... Rusine Judecatoriei si Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta !!

Articole asemanatoare

VIDEO+FOTO Accident mortal în Mamaia Nord! Un Saab a zdrobit un Logan. Sentință definitivă

24 Oct 2023 4230

Accident mortal în Mamaia, în zona hotelului Iaki! Ce au surprins camerele de supraveghere. Starea de pericol, generată de pieton. Șofer condamnat

29 May 2023 2870

Tragedie rutieră între Năvodari și Mamaia! Pieton accident mortal pe trecere de un tânăr șofer grăbit! MOTIVARE

21 Mar 2023 3046

Accident mortal, la Năvodari! Victima, un pieton pe trecere. Condamnare

09 Nov 2022 3019

Comunitatea din Dorobanțu, în doliu Ce spune primarul Dumitru Timofte despre tânărul motociclist mort în accidentul de la Mamaia. „Un băiat de mare valoare“

08 Oct 2022 6709

Lacrimi și durere Mesaje de condoleanțe pentru tânărul tătic motociclist mort în accidentul de la Mamaia. „Chipul tău blând a rămas în sufletele noastre, nașul nostru drag“

08 Oct 2022 22276

Accident mortal, în Mamaia! Un motociclist a decedat (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Oct 2022 20834

Coincidență stranie! Ambele autoturisme implicate în accidentul mortal de pe bulevardul Mamaia din Constanța, înmatriculate în același județ (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2022 6879

Accident de muncă mortal pe Plaja H2O din Mamaia Nord. Ce spune ITM despre decesul tânărului de numai 17 ani

17 Aug 2021 6511

Pieton ucis pe marcaj în Mamaia! Șofer, condamnat

24 Oct 2019 1307

Tragedie în Constanţa. O tânără mămică a murit. Condamnări definitive

07 Mar 2019 14683

Tragedie în Mamaia! Familii distruse după un teribil accident. Judecătorii au luat o primă decizie (video)

23 Feb 2019 2758

Accident mortal în Constanţa. O tânără mămică şi-a pierdut viaţa. Judecata continuă

15 Jan 2019 15775

Tragedie în Mamaia! Un tânăr de 26 de ani, judecat în arest la domiciliu (video)

15 Jan 2019 1964

Accident groaznic în Mamaia! Cum a avut loc tragedia şi cine va judeca dosarul (galerie foto + video)

22 Dec 2018 2214