Accident mortal la cinci kilometri pe oră. Dosarul a ajuns la Constanţa


Judecătoria Babadag a dispus condamnarea unui bărbat de 30 de ani, din Tulcea, la doi ani de închisoare pentru ucidere din culpă. Decizia a fost luată în dosarul 767/179/2019, prin decizia 286/2019 din 23 decembrie 2019, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen a fost stabilit pentru data de 19 martie.


În actul de sesizare a instanţei, procurorii arată că în luna iunie 2015, în faţa unui magazin alimentar din localitatea localităţii Jurilovca, jud.Tulcea, inculpatul a condus o autoutilitară marca Volkswagen, model Crafter. Ajuns în dreptul magazinului, pentru a descărca marfa, şoferul a efectuat, spun oamenii legii, în mod neregulamentar, o manevră de mers înapoi cu autoutilitara, fără a se asigura. În acest timp, a fost accidentat un bărbat care traversa. Din cauza rănilor, victima a decedat.


Inculpatul a susţinut că a condus în marşarier pe o distanţă de aproximativ zece metri, că s-a asigurat mai întâi în oglinda laterală stânga, apoi în cea de pe partea dreaptă şi că ar fi circulat cu o viteză foarte mică, apreciată până la cinci km/h.


Citeşte şi:

Tragedia, în 2015, la Techirghiol
Copil de trei ani, ucis într-un accident rutier. Şoferul unui buldoexcavator, condamnat


Ce destin crunt!

O tânără de 24 de ani, din Constanţa, condamnată pentru uciderea din culpă a propriei mame


Exclusiv! Date din anchetă

Ce scria pe sticla de vin găsită goală în maşina fostului prefect al judeţului Constanţa Ioan Albu (video)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.