Administratorul județului să fii, noroc să ai Mirela Matichescu și-a salvat beach-bar-ul în instanță. Magistrații au admis sistarea demolării de către Apele Române

  • Un dosar de revendicare imobiliară a schimbat cursul procesului prin care Matichescu a cerut judecătorilor să nu îi fie demolat beach-bar-ul de pe o plajă din Năvodari

  • Noche Caliente SRL, firma care o are ca asociat și administrator pe administratorul public al județului Constanța, Mirela Matichescu a dat în judecată Direcția Apelor Române Dobrogea Litoral

  • Magistrații de la  Judecătoria Constanța s-au pronunțat în acest dosar și au decis dispus sistarea demersurilor de demolare a construcţiilor

  • Direcția Apele Române Dobrogea Litoral vor formula apel în acest dosar, potrivit directorului general, Bogdan Bola

 
Noche Caliente SRL, firma care o are ca asociat și administrator pe administratorul public al județului Constanța, Mirela Matichescu a dat în judecată Direcția Apelor Române Dobrogea Litoral.
Firma a fost somată, încă din luna mai, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari, însă Matichescu nu s-a conformat şi a urmat calea instanţei. Între timp a primit și amendă de la Apele Române.
Este vorba despre dosarul nr .10687/212/2020, având ca obiect “ordonanţă preşedinţială sistare demolare”.
Magistrații de la  Judecătoria Constanța s-au pronunțat în acest dosar și au decis următoarele: “Admite cererea. Dispune Stoparea/sistarea demersurilor de demolare a construcţiilor : 1 construcţie tip Beach -Bar de cca 175,5 mp, 1 construcţie de cca 80 mp și 1 construcţie de 20 mp și 1 construcţie de 11 mp, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.8476/212/2020 aflat pe rolul Judecătoriei Constanța având ca obiect acţiune în revendicare imobiliară precum și a cauzei având ca obiect acţiune în constatare . Obligă pârâtul către reclamant la plata sumei de 50 lei , cu titlu de cheltuieli de judecată . ( taxă de timbru ) . Executorie . Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare . Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 13 .07.2020”.
Direcția Apele Române Dobrogea Litoral vor formula apel în acest dosar, potrivit directorului general, Bogdan Bola. Acesta mai spune că pe același tip de speță, ABADL are câștigate alte trei dosare.
Mirela Matichescu spune că problemele pe care ea le are, la fel ca și ceilalți agenți economici, sunt cauzate de lipsa unui PUZ al plajelor, cel actual fiind din 2007.
 ”PUZ-ul este blocat. A fost gândit pentru întreg litoralul. Dacă s-ar fi făcut pe fiecare UAT în parte, ar fi fost mai simplu”, a precizat și Bogdan Bola, directorul ABADL.
 

Matichescu, asociat unic al Noche Caliente SRL

 
Mirela Florența Matichescu este din 24 iunie a.c. asociat unic al Noche Caliente SRL.
Daniela Florentina Mastromarino s-a retras din societate, potrivit Monitorului Oficial al României.
Societstea a decis recent deschiderea unui punct de lucru în localitatea Năvodari, sector Plajă Năvodari II, subsector 27.
Noche Caliente SRL se află printre firmele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari.


Micu a cooptat-o pe Matichescu în Noche Caliente SRL în urmă cu trei ani!  


Matichescu, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii comerciale Noche Caliente SRL, a decis în 2017 cooptarea în calitate de asociat a Danielei Florentina Mastromarino.
În fapt, relația Mirelei Matichescu cu societatea Noche Caliente SRL a început la ianuarie 2017, când aceasta a fost cooptată în acţionariat de asociaţii firmei de la acea vreme, George Răzvan şi Nicoleta Micu. Matichescu a venit în societate cu un aport în numerar la capitalul social în sumă de 20 de lei, reprezentând două părţi sociale.


Totodată, acţionariatul firmei Noche Caliente SRL a decis atunci retragerea din societate a lui George Răzvan Micu, care şi-a cesionat la valoarea nominală aportul sau la capital, în valoare totală de 190 de lei, divizat în 19 părţi sociale, către Nicoleta Micu. Bărbatul s-a retras şi din funcţia de administrator, iar în locul său a fost numit, pe perioada nelimitată, cu puteri depline, Diana Van de Gucht, cu cetăţenie română, domiciliată în Belgia.
Între timp, potrivit Oficiului Registrului Comerţului, Mirela Matichescu a devenit asociat unic, preluând şi cele 20 de părţi sociale de la Nicoleta Micu.
Noche Caliente SRL este o societate comercială înfiinţată în anul 2015, cu sediul social în municipiul Constanţa, şi are ca obiect de activitate „activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv“.

Facem precizarea că Mirela Matichescu şi George Răzvan Micu au fost asociaţi şi în societatea Club Crush SRL.
 

Mirela Matichescu  -  administrator public al judeţului Constanţa

 
Potrivit contractului de management avizat de preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, ea coordonează aparatul de specialitate al CJC, potrivit delegării de competenţă; coordonează serviciile publice de interes judeţean prestate prin intermediul aparatului de specialitate şi/sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice şi de utilitate publică de interes judeţean, potrivit delegării de atribuţii; propune soluţii pentru îmbunătăţirea funcţionării aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean; urmăreşte rezolvarea de către structurile din cadrul Consiliului Judeţean a sarcinilor rezultate din corespondenţa repartizată; face propuneri referitoare la asigurarea şi managementul resurselor umane, financiare, tehnice şi/sau materiale ale Consiliului Judeţean, pe care le gestionează în limita competenţelor ce îi sunt delegate de preşedintele Consiliului Judeţean. Totodată, administratorul public al judeţului propune planuri de acţiune pentru implementarea strategiilor Consiliului Judeţean şi urmăreşte realizarea acestora; reprezintă instituţia la diferite evenimente, în baza delegării de către preşedintele Consiliului Judeţean; coordonează proiectele Consiliului Judeţean cu finanţare din fonduri nerambursabile de la bugetul local, de la bugetul de stat sau din alte surse; coordonează activitatea privind promovarea şi implementarea proiectelor cu finanţare din fonduri nerambursabile, de la bugetul local, de la bugetul de stat sau din alte surse, potrivit delegării de atribuţii. Mirela Matichescu poate exercita, prin delegare, atribuţiile de ordonator principal de credite; asigură gestionarea şi utilizarea eficientă a bunurilor aflate în proprietatea publică şi privată a judeţului, urmăreşte actele normative nou apărute şi îl informează pe preşedintele Consiliului Judeţean.

Citește și:

Președintele USR Constanța, “războiul declarațiilor” cu administratorul județului. Amendamentul lui Teodorovici, o vizează direct pe Mirela Matichescu

Mirela Florența Matichescu devine asociat unic al Noche Caliente SRL

AGA a decis Matichescu (PSD) i-a luat locul lui Geambazu (PNL) în Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu

Parteneri în afaceri și în viața privată George Răzvan Micu, din nou administrator al societății deținută de Mirela Matichescu. Bărbatul plecase din firmă în 2017!

Ce mai coincidenţă! Evenimentul „Hang Out“, realizat cu bani publici de la Consiliul Judeţean, la doi paşi de afacerea asociatului Mirelei Matichescu (galerie foto + video)
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mirela Matichescu și-a deschis o nouă firmă. Vrea să se apuce de agricultură ecologică

29 Apr 2021 1152

Cuplul Micu-Matichescu, probleme în Airtours SRL. Asociatul majoritar îi acuză de prejudicii cauzate societății

08 Apr 2021 966

Mirela Matichescu și partenerul ei atacă în instanță o decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor societății în care dețin 50% din capitalul social

22 Mar 2021 1216

Au trecut șase luni de la alegerile locale. Omul PSD, Mirela Matichescu, încă director executiv în ADI Dobrogea

18 Mar 2021 3889

Cine a înlocuit-o pe Mirela Matichescu în Asociația ITI Delta Dunării

13 Jan 2021 1851

Monea a înlocuit-o pe Mirela Matichescu Cine este și ce atribuții are administratorul public al județului Constanța?

10 Nov 2020 2020

Noche Caliente administrată de Mirela Matichescu pierde procesul cu ABADL

03 Nov 2020 2045

Liberalul Gabriel Monea este noul administrator public al județului Constanța

02 Nov 2020 3705

Directorul AFIR, liberalul Dorin Opreanu în cărți pentru postul de administrator public al județului Constanța

10 Oct 2020 3940

Proces pentru beach-bar-ul de pe plajă ABADL versus Noche Caliente SRL, firma condusă de Mirela Matichescu. Dosarul, înregistrat la secția greșită

28 Sep 2020 1620

Angajați la stat. Mandatele membrilor CA și ale administratorilor provizorii, din nou prelungite de acționarii Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu

09 Sep 2020 1262

Cum și-a salvat de la demolare beach-barul, în instanță, Mirela Matichescu, administratorul public al județului Constanța (document)

24 Aug 2020 2348

Proces pentru beach-bar Tribunalul Constanța a respins cererea societății Noche Caliente SRL, firma condusă de Mirela Matichescu

20 Aug 2020 1872

Mirela Matichescu, despre excluderea sa din conducerea județeană a PSD. „Este o decizie pe care o regret”

05 Aug 2020 3091

Au dat în judecată Apele Române Megalos Turism Rezidențial SRL vrea să scape de demolarea beach-barului după modelul adoptat de Mirela Matichescu

30 Jul 2020 1147