Administratorul județului să fii, noroc să ai Mirela Matichescu și-a salvat beach-bar-ul în instanță. Magistrații au admis sistarea demolării de către Apele Române

  • Un dosar de revendicare imobiliară a schimbat cursul procesului prin care Matichescu a cerut judecătorilor să nu îi fie demolat beach-bar-ul de pe o plajă din Năvodari

  • Noche Caliente SRL, firma care o are ca asociat și administrator pe administratorul public al județului Constanța, Mirela Matichescu a dat în judecată Direcția Apelor Române Dobrogea Litoral

  • Magistrații de la  Judecătoria Constanța s-au pronunțat în acest dosar și au decis dispus sistarea demersurilor de demolare a construcţiilor

  • Direcția Apele Române Dobrogea Litoral vor formula apel în acest dosar, potrivit directorului general, Bogdan Bola

 
Noche Caliente SRL, firma care o are ca asociat și administrator pe administratorul public al județului Constanța, Mirela Matichescu a dat în judecată Direcția Apelor Române Dobrogea Litoral.
Firma a fost somată, încă din luna mai, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari, însă Matichescu nu s-a conformat şi a urmat calea instanţei. Între timp a primit și amendă de la Apele Române.
Este vorba despre dosarul nr .10687/212/2020, având ca obiect “ordonanţă preşedinţială sistare demolare”.
Magistrații de la  Judecătoria Constanța s-au pronunțat în acest dosar și au decis următoarele: “Admite cererea. Dispune Stoparea/sistarea demersurilor de demolare a construcţiilor : 1 construcţie tip Beach -Bar de cca 175,5 mp, 1 construcţie de cca 80 mp și 1 construcţie de 20 mp și 1 construcţie de 11 mp, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.8476/212/2020 aflat pe rolul Judecătoriei Constanța având ca obiect acţiune în revendicare imobiliară precum și a cauzei având ca obiect acţiune în constatare . Obligă pârâtul către reclamant la plata sumei de 50 lei , cu titlu de cheltuieli de judecată . ( taxă de timbru ) . Executorie . Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare . Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 13 .07.2020”.
Direcția Apele Române Dobrogea Litoral vor formula apel în acest dosar, potrivit directorului general, Bogdan Bola. Acesta mai spune că pe același tip de speță, ABADL are câștigate alte trei dosare.
Mirela Matichescu spune că problemele pe care ea le are, la fel ca și ceilalți agenți economici, sunt cauzate de lipsa unui PUZ al plajelor, cel actual fiind din 2007.
 ”PUZ-ul este blocat. A fost gândit pentru întreg litoralul. Dacă s-ar fi făcut pe fiecare UAT în parte, ar fi fost mai simplu”, a precizat și Bogdan Bola, directorul ABADL.
 

Matichescu, asociat unic al Noche Caliente SRL

 
Mirela Florența Matichescu este din 24 iunie a.c. asociat unic al Noche Caliente SRL.
Daniela Florentina Mastromarino s-a retras din societate, potrivit Monitorului Oficial al României.
Societstea a decis recent deschiderea unui punct de lucru în localitatea Năvodari, sector Plajă Năvodari II, subsector 27.
Noche Caliente SRL se află printre firmele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari.


Micu a cooptat-o pe Matichescu în Noche Caliente SRL în urmă cu trei ani!  


Matichescu, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii comerciale Noche Caliente SRL, a decis în 2017 cooptarea în calitate de asociat a Danielei Florentina Mastromarino.
În fapt, relația Mirelei Matichescu cu societatea Noche Caliente SRL a început la ianuarie 2017, când aceasta a fost cooptată în acţionariat de asociaţii firmei de la acea vreme, George Răzvan şi Nicoleta Micu. Matichescu a venit în societate cu un aport în numerar la capitalul social în sumă de 20 de lei, reprezentând două părţi sociale.


Totodată, acţionariatul firmei Noche Caliente SRL a decis atunci retragerea din societate a lui George Răzvan Micu, care şi-a cesionat la valoarea nominală aportul sau la capital, în valoare totală de 190 de lei, divizat în 19 părţi sociale, către Nicoleta Micu. Bărbatul s-a retras şi din funcţia de administrator, iar în locul său a fost numit, pe perioada nelimitată, cu puteri depline, Diana Van de Gucht, cu cetăţenie română, domiciliată în Belgia.
Între timp, potrivit Oficiului Registrului Comerţului, Mirela Matichescu a devenit asociat unic, preluând şi cele 20 de părţi sociale de la Nicoleta Micu.
Noche Caliente SRL este o societate comercială înfiinţată în anul 2015, cu sediul social în municipiul Constanţa, şi are ca obiect de activitate „activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv“.

Facem precizarea că Mirela Matichescu şi George Răzvan Micu au fost asociaţi şi în societatea Club Crush SRL.
 

Mirela Matichescu  -  administrator public al judeţului Constanţa

 
Potrivit contractului de management avizat de preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, ea coordonează aparatul de specialitate al CJC, potrivit delegării de competenţă; coordonează serviciile publice de interes judeţean prestate prin intermediul aparatului de specialitate şi/sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice şi de utilitate publică de interes judeţean, potrivit delegării de atribuţii; propune soluţii pentru îmbunătăţirea funcţionării aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean; urmăreşte rezolvarea de către structurile din cadrul Consiliului Judeţean a sarcinilor rezultate din corespondenţa repartizată; face propuneri referitoare la asigurarea şi managementul resurselor umane, financiare, tehnice şi/sau materiale ale Consiliului Judeţean, pe care le gestionează în limita competenţelor ce îi sunt delegate de preşedintele Consiliului Judeţean. Totodată, administratorul public al judeţului propune planuri de acţiune pentru implementarea strategiilor Consiliului Judeţean şi urmăreşte realizarea acestora; reprezintă instituţia la diferite evenimente, în baza delegării de către preşedintele Consiliului Judeţean; coordonează proiectele Consiliului Judeţean cu finanţare din fonduri nerambursabile de la bugetul local, de la bugetul de stat sau din alte surse; coordonează activitatea privind promovarea şi implementarea proiectelor cu finanţare din fonduri nerambursabile, de la bugetul local, de la bugetul de stat sau din alte surse, potrivit delegării de atribuţii. Mirela Matichescu poate exercita, prin delegare, atribuţiile de ordonator principal de credite; asigură gestionarea şi utilizarea eficientă a bunurilor aflate în proprietatea publică şi privată a judeţului, urmăreşte actele normative nou apărute şi îl informează pe preşedintele Consiliului Judeţean.

Citește și:

Președintele USR Constanța, “războiul declarațiilor” cu administratorul județului. Amendamentul lui Teodorovici, o vizează direct pe Mirela Matichescu

Mirela Florența Matichescu devine asociat unic al Noche Caliente SRL

AGA a decis Matichescu (PSD) i-a luat locul lui Geambazu (PNL) în Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu

Parteneri în afaceri și în viața privată George Răzvan Micu, din nou administrator al societății deținută de Mirela Matichescu. Bărbatul plecase din firmă în 2017!

Ce mai coincidenţă! Evenimentul „Hang Out“, realizat cu bani publici de la Consiliul Judeţean, la doi paşi de afacerea asociatului Mirelei Matichescu (galerie foto + video)
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 536

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 2096

Fostul administrator public al judeţului Constanţa, Mirela Matichescu, noul manager al OMD Mamaia Nord

21 Dec 2023 1498

Gamma Ship Supplier SRL a intrat în insolvență! Printre fondatori, Monea Gabriel, administratorul public al județului Constanța

03 Oct 2023 1152

Modificări importante în societatea Mirelei Matichescu, fost administrator public al judeţului Constanţa

20 Jul 2023 1597

Prima condamnare în cazul unui afacerist belgian decedat într-un accident aproape de Mangalia! (DOCUMENT)

10 Apr 2023 1452

Firmă nouă în județul Constanța! Se va ocupa de servicii de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată

17 Oct 2022 1333

Decizii ale magistraților în cadrul procesului intentat de Mirela Matichescu împotriva unei decizii luate de AGA Airtours SRL

22 Sep 2022 1603

Dispoziție semnată de președintele Consiliului Județean Constanța. Și-a desemnat reprezentantul în Asociația ITI Delta Dunării

03 Mar 2022 2063

Procesul Mirelei Matichescu cu Airtours SRL a fost amânat până anul viitor

09 Dec 2021 1655

Felician Marius Gherasim, asociat unic al Geomar Black Sea SRL, modificări importante în firmă

21 Aug 2021 3836

Autodenunț la doi ani după tragedie! Final de anchetă în cazul afaceristului belgian decedat într-un accident aproape de Mangalia (document)

21 May 2021 4154

Mirela Matichescu și-a deschis o nouă firmă. Vrea să se apuce de agricultură ecologică

29 Apr 2021 2223

Cuplul Micu-Matichescu, probleme în Airtours SRL. Asociatul majoritar îi acuză de prejudicii cauzate societății

08 Apr 2021 2189

Mirela Matichescu și partenerul ei atacă în instanță o decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor societății în care dețin 50% din capitalul social

22 Mar 2021 2604