Agresiune sexuală la Tulcea! Inculpatul, obligat să muncească la o primărie din județ sau la Inspectoratul Şcolar

 
  • Potrivit unor surse, victima este minoră și ar fi sora inculpatului. 
  • Cel în cauză a fost obligat de către magistrați să presteze muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Turcoaia sau Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea (unităţile şcolare din Turcoaia), pe o perioadă de 60 zile
 
 
Un bărbat din județul Tulcea a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit unor surse, victima este minoră și ar fi sora inculpatului. 
 
Cel în cauză a fost obligat de către magistrați să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Turcoaia sau Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea (unităţile şcolare din com. Turcoaia), pe o perioadă de 60 zile.
 
Decizia judecătorilor din Tulcea a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Recent, Judecătoria Măcin a decis condamnarea inculpatului la pedeapsa de 2 ani și 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.
 
Instanța a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi a stabilit un termen de supraveghere de 3 ani.
 
Inculpatul a fost obligat ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Tulcea, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
De asemenea, magistrații au dispus ca pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei com. Turcoaia sau Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea (unităţile şcolare din com. Turcoaia), pe o perioadă de 60 zile.
 
Judecătorii i-au atras atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen., în sensul că nerespectarea măsurilor de supraveghere, a obligaţiilor civile impuse respectiv săvârşirea unei noi infracţiuni pe parcursul termenului de supraveghere, va atrage revocarea suspendării şi executarea pedepsei.
 
Constată încetată de drept măsura arestării preventive luată faţă de inculpat şi dispune punerea de îndată în libertate a acestuia de sub puterea mandatului de arestare preventivă, emis de Judecătoria Măcin, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză.
 
Decizia Judecătoriei Măcin este definitivă.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
O comună din Tulcea, șocată de ce a putut să facă bibliotecarul și totodată coordonator al ansamblului folcloric de copii! Condamnare
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost angajat ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală și racolarea minorilor în scopuri sexuale! Procesul continuă la Judecătorie

28 Jul 2022 790

Bărbat de 26 de ani, reținut de polițiști! Ce a încercat să îi facă unei fetițe de 13 ani, într-un parc

10 Jul 2022 1281

Caz șocant! O adolescentă își acuză tatăl de agresiune sexuală. Minora și frații ei, preluați de urgență de DGAPSC

08 Jul 2022 585

Medic din Cluj-Napoca, arestat pentru agresiune sexuală asupra unui copil de 12 ani

17 Jun 2022 965

Sechestru pe averea unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!

07 Jun 2022 707

Decizia definitivă în cazul constănțeanului care ar fi pipăit o fetiţă în scara unui bloc și ar fi forţat un băieţel să se dezbrace

25 May 2022 461

Caz șocant în curtea unui liceu din Constanța! Începe procesul. Inculpații sunt trei copii

23 May 2022 1541

Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei fete de 14 ani

12 May 2022 666

O fată de 15 ani, agresată sexual în curtea unui liceu din Constanța! Trei copii, trimiși în judecată

20 Apr 2022 2457

Episcopia Maramureșului și Sătmarului despre acuzațiile tinerei din Ucraina „Este o intenție de discreditare a Mănăstirii care s-a implicat activ în problema refugiaților“

19 Apr 2022 738

Un tânăr a violat o adolescentă de 14 ani, a filmat-o și a postat imaginile pe internet

18 Apr 2022 1529

Caz șocant la Cluj. Un băiat de 13 ani este acuzat de agresiune sexuală verbală. Victima, o fetiță de 5 ani

05 Apr 2022 734

Fost angajat al ISU Dobrogea, la psihiatru! Este acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale

04 Apr 2022 1403

Un profesor din Galați a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală asupra unei minore

01 Apr 2022 688

Femei agresate sexual de un individ în București. Printre victime și o minoră. Suspectul, reținut

24 Mar 2022 874