Al doilea post de vice al Tribunalului Constanța rămâne neocupat, momentan. Ce s-a întâmplat la concursul pentru funcțiile de conducere

  • Contactată telefonic, magistratul Iulia Laura Opariuc-Dan a oferit câteva lămuriri pentru ZIUA de Constanța.
  • Cea de-a doua funcție de vicepreședinte al Tribunalului Constanța nu va fi ocupată în urma acestui concurs, conducerea instanței fiind asigurată de președintele Cristina Ramona Duță și de vicepreședintele Mihaela Cristina Grădinaru.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs una dintre cele două funcții de vicepreședinte al Tribunalului Constanța, pentru acest post înscriindu-se, inițial, doi magistrați.
 
Mai exact, este vorba despre magistratul Denis Gabriela Ghervase, din cadrul Secției Penale a instanței, dar și despre magistratul Iulia Laura Opariuc-Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului.
 
Magistratul Denis Ghervase s-a retras de la începutul concursului, iar magistratul Iulia Opariuc-Dan nu s-a putut prezenta la proba privind testarea scrisă, din motive de sănătate.
 
Contactată telefonic, magistratul Iulia Laura Opariuc-Dan a oferit câteva lămuriri pentru ZIUA de Constanța.
 
Notată cu 7,85 la proiectul managerial, judecătorul nu s-a mai prezentat la proba scrisă din motive de sănătate.
 
Astfel, cea de-a doua funcție de vicepreședinte al Tribunalului Constanța nu va fi ocupată în urma acestui concurs, conducerea instanței fiind asigurată de președintele Cristina Ramona Duță și de vicepreședintele Mihaela Cristina Grădinaru.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
Rezultatele obținute de judecători la concursul pentru funcțiile de conducere. Un candidat a luat 10! Câți absenți au fost
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 131

Patru persoane arestate de Tribunalul Constanța, la cererea procurorilor DIICOT! (MINUTĂ)

28 Mar 2024 596

Primarul din Constanța, obligat să emită un nou certificat de urbanism pentru un teren de 8.000 de metri pătrați, din Mamaia. Fără mențiuni despre Dosarul Retrocedărilor! (MINUTA)

27 Mar 2024 577

„Voi candida și voi și câștiga Primăria Năvodari!“ Tribunalul Constanța a respins cererea lui Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, privind reabilitarea (MINUTĂ)

27 Mar 2024 1036

Tribunalul Constanța - Avizul pentru restricțiile din Peninsulă, emis după adoptarea Regulamentului pentru Zona Peninsulară! De ce râmân stâlpișorii în picioare (MOTIVARE)

27 Mar 2024 603

Arestare de ultim moment la Tribunalul Constanța!

27 Mar 2024 667

Medicul „vedetelor“ Hussein Shamieh a ajuns la Tribunalul Constanța! Cere revocarea controlului judiciar (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 563

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 641

Justiție Constanța Florentina Țigmeanu, fostul director de la Școala „Gheorghe Țițeica” Constanța, va primi daune morale de 4.000 de euro!

26 Mar 2024 774

Decizie definitivă Cambela Prod SRL pierde procesul cu Primăria Constanța. Trebuie să desființeze lucrările efectuate la un imobil

25 Mar 2024 3990

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 399

Clubul de Volei Municipal Tomis Constanţa, în faliment! Dosarul, amânat la tribunalul Constanța

25 Mar 2024 392

Tribunalul Constanța, despăgubiri dublate pe Legea 10 pentru o prăvălie cu beci de pe Șoseaua Mangaliei, preluată abuziv de comuniști!

24 Mar 2024 711

Tribunalul Constanța anulează mai multe dispoziții emise de Primarul comunei Corbu, la cererea prefectului

24 Mar 2024 553

Firma care deține lanțul Profi, la judecată cu Protecția Consumatorilor Constanța

24 Mar 2024 561