Al treilea suspect din cazul scandalului din clubul din Mamaia când cântărețul Bogdan Mocanu a fost înjunghiat, reținut

Suspecți scandal club Mamaia. Foto: IPJ ConstanțaUrmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea de obiecte periculoase fără drept, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat un al treilea bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor. 

Potrivit unui comunicat al IPj Constanța, acesta a fost depistat, în după amiaza zilei de ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, fiind condus la sediul Poliției stațiunii Mamaia, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Reamintim faptul că, la data de 25 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, fiind descoperite mai multe arme albe.

2 bărbați au fost conduși la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, ulterior fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.