ANAF Constanța îl cheamă în instanță pe Tiberiu Rafaello Cristian Tucan. Iată motivul

  • Tiberiu Rafaello Cristian Tucan, prin firma Bahur Queen SRL și Cromexim SRL, este chemat în instanță de ANAF Constanța
  • Instituția financiară face opoziție la dizolvarea societăților menționate

Potrivit portalului Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul 7916/118.2020 din data de 10 decembrie 2020, la Secția a II-a civilă, unde obiect este opoziția la dizolvare.
 
Reclamant este Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, iar pârâți sunt Bahur Queen SRL, Tucan Tiberiu Rafaello Cristian, asociat al Cromexim SRL și Oficiul Registrului Comerțiului Constanța. A fost stabilit ca termen data de 26 ianuarie 2021.
 
Opoziția la dizolvare este cerută de către ANAF, atunci când o societate cere dizolvarea înainte de a achita datoriile către instituțiile financiare. În această situație specifică, ANAF a cerut opoziția la dizolvare a firmei deținute de către Tucan Tiberiu Rafaello Cristian, în speța unor posibile datorii neachitate. Instanța va decide dacă va da dreptate sau nu instituției financiare.
 

Bahur Queen SRL, în datele Registrului Comerțului

 
În urma consultării datelor furnizate de către Registrul Comerțului, la data de 14 decembrie 2020, societatea Bahur Queen SRL se află în dizolvare. De precizat este că firma a fost înființată în anul 2017, cu sediul social pe bulevardul Mamaia, municipiul Constanța.
 
Asociat unic al firmei cu un capital social de 200 de lei este Tucan Tiberiu Rafaello Cristian. El are și calitate de administrator. Activitatea principală a firmei este „Comerţ cu amănuntul al florilor, plantelor şi seminţelor; comerţ cu amănuntul al animalelor de companie şi a hranei pentru acestea, în magazine specializate”.
 
Pentru anii 2018 și 2019, firma a avut 0 lei raportat. În 2017, firma a avut o pierdere de 12.727 lei, la 1 salariat și o cifră de afacere de 0 lei.
 

Cromexim SRL

 
Societatea se află în dizolvare și a luat ființă în anul 1992. Sediul social este pe strada Zorelelor din municipiul Constanța. Conform datelor Regitrului Comerțului, interogat la 14 decembrie 2020, Lavinia Constanta Simona Leca este asociat și administrator al firmei. Activitatea principală a societății o reprezintă „Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte”. Pentru anul 2019 a fost raportată o pierdere de 2.645 lei, la un număr de 2 salariați, iar cifra de afaceri a fost de 119.965 lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul vameș Marius Făinarea și asociatul său din Alma Truck Parts SRL, chemați în instanță de către ANAF Constanța

21 Jan 2021 2378