Andrei Valentin Şerban, Alexandru Ciocan și Erdal Memet, trimiși în judecată de procurorii din Constanța


 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Andrei Valentin Şerban, Alexandru Ciocan și Erdal Memet.
 
Dosarul 122/118/2021 a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța și are ca obiect „omorul (art.188 NCP) art. 32“. (tentativă). Părțile vătămate sunt, conform portalului instanțelor de judecată: George Ionut Tiron, Tanju Mustafa, Erdal Mustafa și Cadîr Rasim.          
 
Azi, Tribunalul Constanța a constatat legalitatea și temeinicia luării măsurii arestării preventive fată de inculpatul Alexandru Ciocan.
 
„Menține măsura arestării preventive fata de inculpatul Ciocan Alexandru, pe o durata de 30 de zile, măsura ce urmează a fi verificată până la data de 10.02.2021, inclusiv. Respinge cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu o masura preventiva a arestului la domiciliu/control judiciar, formulata de inculpatul Ciocan Alexandru, prin aparator. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat și procuror. Pronunţată în camera de consiliu, potrivit art.203 alin.5 C.pr.penală azi, 12.01.2021“, se mai arată în decizia magistraților.
 
Pe scurt, cei mai sus precizați au fost implicați într-un scandal în trafic.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Condamnare în dosarul scandalului din trafic, de lângă sediul ANAF Constanța, din decembrie 2020 (video)

11 Mar 2021 3397