Aniversare de coşmar! Înjunghiat de ziua sa. Un copil a fost condamnat

Un minor din localitatea Gârliciu, judecat pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, a fost condamnat de Tribunalul Constanţa, în primă instanţă. Inculpatul este acuzat că, în luna octombrie 2016, în timp ce se afla într-un bar din Gârliciu, ar fi înjunghiat cu un briceag doi fraţi, în contextul unui conflict spontan. Una dintre victime se afla în localul respectiv pentru că îşi serba ziua de naştere.
 
Revenind la decizia Tribunalului Constanţa, faţă de inculpat, instanţa a aplicat măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de trei ani, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Instanţa a mai decis ca măsura educativă a internării într-un centru educativ aplicată inculpatului să se execute într-un penitenciar.
 
Magistraţii au admis, în parte, pretenţiile civile formulate şi au decis obligarea minorului la plata către părţile civile a sumei de câte 5.000 lei cu titlu de daune materiale şi a sumei de câte 10.000 lei cu titlu de daune morale, pentru fiecare parte civilă. Decizia Tribunalului Constanţa a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa, primul termen în apelul cauzei fiind stabilit pentru luna octombrie.
 
Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis ca inculpatul să rămână sub control judiciar, hotărârea fiind definitivă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.