Anticorupţii din Constanţa au un nou şef (document)

Serviciul Judeţean Anticorupţie din Constanţa are un nou şef, în persoana comisarului de poliţie Adrian Tănase.
 
Acesta i-a luat locul comisarului-şef de poliţie Stoian Buzoianu, care provenea din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Ialomiţa.
 
Buzoianu îi luase locul fostului şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie constănţean din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, comisarul-şef Mircea Voicu, care a ieşit la pensie.
 
Potrivit declaraţiei de avere, Adrian Tănase deţine, din 2006, un apartament în Constanţa, conduce un automobil marca Daewoo Matiz, fabricat în 2004. Noul şef al Anticorupţilor deţine într-un cont aproximativ 5.000 de euro. În ceea ce priveşte venitul anual salarial, Adrian Tănase a declarat suma de 49.077 de lei.
 
Conform Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.
 
Totodată, în cadrul activităţii de relaţii cu publicul, desfăşoară activităţi de consiliere a persoanelor care sesizează Direcţia Generală Anticorupţie la nivelul judeţului Constanţa, în conformitate cu programul de audienţe. Consilierea cetăţenilor are ca scop rezolvarea, în limitele competenţelor oferite de lege, a problemelor cu care aceştia se confruntă. Se vizează o consiliere corectă, obiectivă şi în spiritul legalităţii, fără a se aduce atingere drepturilor şi libertăţilor fundamentale.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine sunt şi ce au păţit constănţenii care au bătut palma anul acesta cu Anticorupţii

05 Dec 2016 1947

Anticorupţii din Constanţa se opun eliberării lui Miron Mitrea. Contestaţia, soluţionată în mai

20 Apr 2016 2020

Anticorupţii din Constanţa au un nou şef Iată cine este, de unde vine şi ce avere are! (document)

06 Apr 2016 4419

Dorel Manea, consilier local la Agigea, încătuşat pentru trafic de influență. Anticorupţii continuă ancheta

26 Mar 2016 1939

Anticorupţii „lovesc“ din nou la Constanţa. Dimu Polifroni, dus la arestare (documente)

22 Mar 2016 5288

Detalii din şedinţa secretă Cum s-au „lepădat“ anticorupţii din Bucureşti de poliţistul constănţean Laurenţiu Dobre (referat DNA)

28 Jul 2015 4849

Editorial Cine îi va conduce pe anticorupţii din Constanţa pentru următorii trei ani

01 Jul 2015 2403