Anunţ important Sunt vizaţi patru procurori din Constanţa şi Tulcea

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie face precizări importante, vizaţi fiind patru procurori din Constanţa şi Tulcea.
 
Conform evidenţei nominale a procurorilor delegaţi pe funcţii de conducere şi de execuţie din Ministerul Public, Coca Mariana Creţu, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, a fost delegată prim-procuror al aceleaşi unităţi de parchet. Mandatul este valabil în perioada 15 iulie - 15 ianuarie 2019. Ana Maria Casian, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, a fost delegată prim-procuror adjunct al aceleiaşi unităţi de parchet, mandatul fiind tot 15 iulie - 15 ianuarie 2019.
 
Monica Mariana Drumea, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, a fost delegată, în perioada 16 iulie - 16 ianuarie 2019, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova.
 
Asta în timp ce Cristina Maria Mocioi, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, rămâne prim-procuror al aceleiaşi unităţi de parchet. Mandatul este valabil în perioada 15 iulie - 15 ianuarie 2019.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM a luat decizii importante. Vizaţi, procurori din Tulcea şi Constanţa

12 Jan 2019 2775