Bani pentru operaţie O tânără din Constanţa, trimisă în judecată pentru şantaj!

Procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unei tinere din Constanţa, pentru şantaj. Cauza se află pe rolul Judecătoriei Constanţa, iar primul termen a fost stabilit pentru azi, când magistraţii vor analiza măsura preventivă dispusă în dosar.
 
Conform actului de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că tânăra ar fi împrumutat o sumă de bani de la un cunoscut, pentru a face o operaţie. Văzând că timpul trece şi că nu-şi primeşte banii înapoi, individul a mers la casa părinţilor fetei, cărora le-a spus totul. Atunci, fata s-a supărat pe amicul ei şi ar fi început să-i trimită mesaje de ameninţare. Conform procurorilor, fata i-ar fi cerut băiatului suma de 5.000 de euro pentru a se opri din ameninţări.
 
Procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au pus la cale un flagrant când cei doi urmau să se întâlnească pentru a încheia tranzacţia.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Oricare va fi decizia instanţei, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Pun un copil să-ţi înjunghie mama“ Şantaj în parcul Tăbăcărie din Constanţa. Pedeapsa - un an şi şase luni de închisoare

18 Dec 2018 1388

Se poate şi invers! O tânără din Constanţa a fost condamnată pentru că a şantajat un băiat

30 Nov 2018 3127

Şantaj O tânără din Constanţa, prinsă în flagrant. Ce au decis ieri judecătorii

24 Aug 2018 1617

O tânără din Constanţa trece printr-un adevărat coşmar! Ce s-a întâmplat între ea şi iubitul ei. Unul a ajuns în Arest

24 Nov 2017 1709

Minoră de 13 ani, şantajată cu poze indecente. Oamenii legii au organizat un flagrant

09 Feb 2016 2555