Bătută, legată şi aproape violată O asistentă medicală a trecut prin clipe de groază în timpul unui „interviu de angajare“

O asistentă medicală a fost contactată telefonic în vederea angajării ca asistent medical în cadrul unei unităţi miniere din judeţul Gorj, însă, când a mers la „interviu“, a fost bătută, legată şi aproape violată. „Angajatorul“, un recidivist, a fost condamnat pentru fapta sa la aproape nouă ani de închisoare, hotărârea fiind definitivă.
 
Conform actului de sesizare a instanţei, asistenta medicală a fost contactată telefonic în vederea angajării ca asistent medical în cadrul unei unităţi miniere din judeţul Gorj de către inculpat, care s-a recomandat ca fiind mandatat cu recrutarea salariaţilor.
 
În urma discuţiilor telefonice, asistenta medicală şi „angajatorul“ au convenit să se întâlnească aproape de oraşul Rovinari, în vederea susţinerii interviului de angajare.
 
Femeia a urmat indicaţiile primite de la inculpat, ajungând astfel în zona unei păduri, unde a fost acostată de către bărbat.
 
Inculpatul, care avea faţa acoperită cu o bucată de pânză de culoare neagră, decupată la nivelul ochilor şi a buzelor, a recunoscut săvârşirea faptelor reţinute în sarcina sa. Mai mult, bărbatul a declarat că a găsit pe internet un site în care mai multe persoane solicitau să fie angajate ca asistent medical, motiv pentru care a accesat unul dintre anunţurile postate, a contactat telefonic o persoană şi i-a propus să o angajeze ca asistent medical în cadrul unei unităţi miniere din Rovinari.
 
Revenind la întâlnirea celor doi, femeia s-a speriat, iar inculpatul a doborât-o la pământ, deposedând-o de un inel şi o verighetă.
 
Persoana vătămată a arătat că inculpatul a scos dintr-o plasă de rafie o funie de aproximativ 60 cm, cu care a încercat să o lege, în acest sens ducându-i mâinile la spate. Agresorul a renunţat la acest gând şi i-a cerut femeii îngrozite să se dezbrace, lucru pe care aceasta l-a făcut, aşezându-se pe o cârpă adusă de bărbat. Ulterior, inculpatul s-a dezbrăcat şi a început să-şi frece organul sexual de corpul persoanei vătămate, propunându-i apoi acesteia să întreţină un act sexual oral. Fiind refuzat, inculpatul i-a solicitat femeii să se ridice şi să se îmbrace. În schimbul libertăţii, individul i-a cerut femeii un telefon mobil marca Samsung.
 
Ulterior, inculpatul a fost depistat, iar cu ocazia efectuării percheziţiei corporale, asupra sa a fost găsit telefonul mobil marca Samsung.
 

Ajuns în faţa anchetatorilor, bărbatul, care nu se află la prima întâlnire cu puşcăria, a recunoscut tot. El a fost condamnat pentru fapta sa la aproape nouă ani de închisoare. Instanţa a redus cuantumul daunelor morale acordate părţii civile de la 100.000 de euro la 5.000 de euro (în echivalent lei la data plăţii efective).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Criză de șoferi profesioniști. „Unul a venit la interviu și m-a întrebat ce boxe am în cabină”

23 May 2022 3826

Bancul zilei Interviu pentru angajare

16 Mar 2022 1398

Primăria Constanța angajează! Ce post este scos la concurs (DOCUMENT)

21 Jan 2022 2388

Bancul zilei Un tânăr la interviul de angajare

05 Jan 2022 1742

Bancul zilei Interviu pentru angajare

27 Dec 2021 1786

SC C.V.R ART CONSTRUCT SRL angajeaza urgent

17 Dec 2021 2134

Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord angajează șef depozit

20 Nov 2021 2056

Oportunitate de angajare la Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Vodă, județul Constanța

02 Oct 2021 3803

Universitatea Administrativ- Teritorială din orașul Ovidiu, județul Constanța face angajări

04 Feb 2021 2603

Creșa „Albă ca Zăpada” Agigea angajează contabil

22 Oct 2020 1921

Se amână concursurile de angajare pentru Liceul Tehnologic Ion Mincu, din Tulcea

08 Oct 2020 1658

Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța angajează îngrijitoare

19 Sep 2020 2295

Se fac angajări la RADET Constanța!

28 Aug 2020 3837

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia angajează paznic

04 Aug 2020 2074

Oportunitate de angajare la Grădinița cu program prelungit „Lumea Copiilor“, din Constanța

22 Jul 2020 1952