Bucureșteanul acuzat că a mușcat un polițist din Constanța a dat în judecată Poliția Română!

  • În noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Bucureșteanul infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, aflat în prezent în stare de arest preventiv, a chemat în instanță Inspectoratul General al Poliţiei Române! Ieri, judecătorii au respins acțiunea promovată în instanță de petent, însă decizia nu este una definitivă.
 
Pe scurt, bucureșteanul a contestat o amendă primită din partea Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanța, sancțiune aplicată pentru că nu ar fi purtat masca de protecție într-un tren.
 

Oficial

 
„Respinge ca nefondată plângerea contravenţională împotriva Procesului verbal seria (...) nr. (...) întocmit de Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanța, formulată de către reclamant (...) în contradictoriu cu intimata Inspectoratul General al Poliţiei Române- Secţia Regională de Poliţie Trasporturi Constanța. Soluţia se comunică părţilor: petentului la locul de deţinere, precum şi către Secţia Regională de Poliţie Trasporturi Constanţa şi Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Juridică. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare“.
 
Amintim că, în noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.
 
 
Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.
 
La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.
 
În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.
 

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei respective.   
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța vrea în libertate!

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Circ în trenul Constanța – București! Un deținut de la Poarta Albă și-a tatuat grade de colonel pe umeri! Polițist mușcat. Dosarul, în apel

26 Jul 2021 45321

243 lei daune materiale şi 5000 lei daune morale Polițistul constănțean mușcat de un bucureștean infectat cu HIV va fi despăgubit

07 Jul 2021 897

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța, nemulțumit de procurorul care participă la ședințele de judecată

01 Jun 2021 1135

Picioare în burtă și lovituri în testicule Judecătorii din Constanța i-au anulat toate interdicțiile tinerei care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

24 May 2021 4275

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța vrea în libertate!

05 May 2021 1998

Polițist constănțean mușcat de un bucureștean infectat cu HIV. Ce s-a stabilit azi în instanță

24 Mar 2021 876

Oficial! Un polițist constănțean, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Ultima decizie a judecătorilor

10 Feb 2021 931

Polițist constănțean, mușcat de un bucureștean infectat cu HIV. Începe judecata!

05 Feb 2021 1043

Bărbatul din București infectat cu HIV, care a mușcat un Polițist din Constanța, cere să fie eliberat

15 Jan 2021 1374

Echipaj SMURD bătut, polițiști loviți, amenințat ori chiar mușcați Retrospectiva infracțiunilor de ultraj la Constanța. Dosarele anului 2020

01 Jan 2021 1904

Polițist din Constanța, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Azi se decide libertatea inculpatului

18 Dec 2020 873

Final de anchetă în cazul polițistului din Constanța mușcat de un bărbat infectat cu HIV

02 Dec 2020 1087

Polițist mușcat de gât până la sânge! Inculpatul a luat cu suspendare. Ce despăgubiri va primi omul legii

30 Nov 2020 984

Un polițist din Tulcea, mușcat de gât în timpul unei misiuni. Cum s-a salvat omul legii. Prima condamnare

14 Nov 2020 1381

Răspuns negativ pentru bucureșteanul care a mușcat un polițist la Medgidia

10 Nov 2020 718