Cal legat, înjunghiat de zece ori. Amendă pentru autor. Ce au decis ieri judecătorii

Bărbatul condamnat, în primă instanţă, la o amendă de 5.000 de lei, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, îşi va afla sentinţa finală în luna septembrie. Decizia a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, instanţă care se va pronunţa definitiv în prezenta cauză.
 
Conform anchetatorilor, animalul a murit la scurt timp, din cauza rănilor suferite.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit cărora, în timpul unei nunţi, inculpatul a consumat mai multe băuturi alcoolice şi a tulburat petrecerea. La un moment dat, unul dintre organizatorii evenimentului i-a solicitat inculpatului să plece, context în care cel din urmă a părăsit zona, însă nu a mers acasă să se culce. Inculpatul a intrat în curtea celui care i-a solicitat să plece de la petrecere şi a mers în grajd, unde se afla un cal.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Constanţa arată în rechizitoriu că inculpatul a înjunghiat calul de aproximativ zece ori. Animalul a murit la scurt timp, din cauza rănilor suferite.
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis ca, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, inculpatul să primească o amendă de 5.000 de lei.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa va fi definitivă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

cristea eugen

24 Jul, 2018 17:41

cam putin eu asi propune sa fie muscat de cal de testicole de zece orii

Articole asemanatoare

Caz şocant în judeţul Constanţa! Cal înjunghiat de aproape zece ori. Ce pedeapsă a primit inculpatul

17 Sep 2018 1797

Constanţa. Un cal a fost înjunghiat mortal de un bărbat gonit de la o nuntă

09 Jun 2018 3780

Control judiciar pe numele bărbatului din Ovidiu suspectat că i-a înjunghiat calul vecinului. Animalul a murit din cauza rănilor

22 Aug 2017 1503

Bărbatul care ar fi înjunghiat un cal la Ovidiu a fost reținut. Animalul a murit din cauza rănilor

21 Aug 2017 2149

Calul înjunghiat de un localnic în Ovidiu a supraviețuit

20 Aug 2017 2066