Când începe procesul femeii tăiate pe față în Judecătoria Constanța! (VIDEO)



A fost stabilit primul termen în dosarul în care un bărbat a fost deferit justiției pentru că și-a tăiat pe față fosta concubină, chiar în Sala 1 a Judecătoriei Constanța.

Primul termen a fost stabilit pentru data de 12 decembrie 2022.

Inculpatul a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, tulburare a ordinii și liniștii publice și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele:

La data de 23.06.2022, în jurul orelor 11:37, în timp ce se afla în incinta Judecătoriei Constanța, situată în municipiul Constanța, strada Traian nr. 33, județul Constanța, în sala de judecată nr. 1, unde se desfășura o ședință de judecată și în interiorul căreia se mai aflau aproximativ zece persoane (judecător, grefier, avocați, justițiabili), așteptând să fie strigată cauza, A.B., fostul concubin al persoanei vătămate, venind din spate, cu intenția de a-i produce un prejudiciu estetic grav și permanent, a agresat-o fizic pe aceasta. Mai precis, individul este acuzat că a tăiat-o pe femeie cu o lamă tip cutter, pe care o avea asupra sa, în zona obrazului drept, provocându-i acesteia o plagă cu lungimea de aproximativ 10 cm, leziune care necesită pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale, acțiune care a generat, de asemenea, o stare de temere și indignare în rândul celorlalte persoane prezente, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.


Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce decizie au luat magistrații în dosarul femeii tăiate pe față chiar în Judecătoria Constanța

20 Aug 2022 1492

Eveniment fără precedent pentru justiția din Constanța! Anunțul procurorilor

12 Aug 2022 2622

Autorul unui eveniment fără precedent pentru justiția din Constanța cere să fie eliberat!

13 Jul 2022 2492

Oficial! Decizia magistraților în cazul femeii înjunghiate în Sala 1 a Judecătoriei Constanța (MINUTĂ)

27 Jun 2022 1748

Fragmente din ordonanța de reținere! Femeie înjunghiată în Sala 1 a Judecătoriei! Retrospectiva evenimentului care a șocat justiția din Constanța! (FOTO+VIDEO)

24 Jun 2022 3063

Detalii despre femeia înjunghiată în sala de judecată la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Jun 2022 6346

UPDATE Femeie înjunghiată de fostul concubin la Judecătoria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Jun 2022 6906