Cântăreț de manele, înjunghiat în Mamaia! Trei persoane sub control judiciar (VIDEO)



Trei persoane au fost trimise în judecată de procurorii din Constanța în cazul înjunghierii cântărețului Bogdan Mocanu într-un club din Mamaia!

Potrivit unor surse judiciare, victima nu a formulat plângere.
 
În acest context, procurorii au derulat cercetări specifice pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.
 
Recent, conform portalului instanțelor de judecată, trei persoane au fost trimise în judecată în prezenta cauză (C.C.R., B.V. și A.C.)
 
Ieri seară, Judecătoria Constanța a decis ca cei trei inculpați să rămână sub control judiciar.

Decizia nu este una definitivă.

Dosarul a fost instrumentat de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale.
 

În cauză au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, în urma descinderilor, care au avut loc în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, au fost descoperite mai multe arme albe, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.


Oficial IPJ Constanța
 
În dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment și refuză să dea alte date sau informații cu privire la incident. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, portul și folosirea fără drept de arme albe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Tribunalul București, veste proastă pentru DNA Constanța! Este vizat dosarul unui fost director din Ministerul Transporturilor

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța Scandal la o spălătorie auto, de pe bulevardul Mamaia! Ce declară poliția

24 Oct 2023 1245

UPDATE. Știri Constanța Scandal de amploare în timpul unui control al comisarilor OPC în Satul de Vacanță! Mai mulți operatori economici, verificați (FOTO+VIDEO)

04 Aug 2023 2050

UPDATE Scandal în zona Capitol din municipiul Constanța. Au intervenit mascații (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Oct 2022 10359

Scandal la un botez, într-un restaurant din stațiunea Mamaia. Mai multe persoane, reținute

12 Oct 2022 3368

VIDEO. Scandal monstru într-un club din Mamaia! Tinerii judecați în dosarul privind înjunghierea unui cântăreț de manele, fără nicio interdicție

10 Oct 2022 1351

Scandal cu macete într-un club din Mamaia Cântărețul de manele Bogdan Mocanu, înjunghiat! Cine a fost trimis în judecată (VIDEO)

16 Jul 2022 5440

Scandal cu macete într-un club din Mamaia! Imagini surprinse de clienții localului (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 May 2022 7689

Tânăr de 24 de ani, înjunghiat după ce a părăsit incinta unui club din stațiunea Mamaia. Cum s-a produs evenimentul

14 May 2022 2529

Oficial! Un luptător de arte marţiale, sub control judiciar la Constanța

16 Aug 2021 1211

UPDATE Bărbatul din București, care a îngrozit turiștii din Mamaia, urmează să fie reținut (video)

13 Aug 2021 2911

Mario Fresh și Jador au scăpat de dosarul penal pentru scandalul din Mamaia

26 Dec 2020 2795

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Condamnări definitive

17 Dec 2020 2204

Scandal într-o parcare din Mamaia, pe fondul consumului de alcool

26 Jul 2020 1531

Deranjați de muzica de la terasă Scandal cu turiști și agenți de pază, în stațiunea Mamaia. Trei persoane au ajuns la spital

20 Jul 2020 1727

Prima condamnare după bătaia din fața clubului EGO din Mamaia (video)

01 Jul 2020 3831