Care sunt firmele ce au împărţit contractul multianual de un milion de euro al Primăriei Constanţa pentru flori, arbuşti şi material dendricol (document)

Municipalitatea a organizat o licitaţie extrem de costisitoare pentru achiziţia de material dendro-floricol (arbori, arbuşti, liane, flori, plante ierboase) pentru municipiul Constanţa, în cadrul unui acord-cadru cu o valabilitate de trei ani. Şapte ofertanţi şi tot atâţia câştigători îşi împart un milion de euro, potrivit licitatiapublica.ro. Valoarea totală a acordului-cadru este de 3.818.061,07 lei, fără TVA.
 
Licitaţia a inclus mai multe loturi, după cum urmează: lotul 1 - flori bianuale, lotul 2 - flori anuale, lotul 3 - flori perene, lotul 4 - plante ierboase, lotul 5 - trandafiri de mai multe soiuri, lotul 6 - arbuşti şi lotul 7 - arbori.

Iată câştigătorii licitaţiei!

Lotul 1 - 31.230 lei s-a împărţit între Multi Flora SRL şi Ro-Verde Landscaping SRL; lotul 2, în valoare de 94.316 lei, a revenit aceloraşi societăţi; lotul 3 nu a fost încă adjudecat; lotul 5 - 626.400 lei - a fost adjudecat de Multi Flora SRL Tulcea, Ro-Verde Landscaping SRL, Cris Garden SRL Bucureşti, Pomacost SA Constanţa şi Oltenia Garden SRL Craiova; lotul 7 - 579.480 de lei, adjudecat de Multi Flora SRL, Ro-Verde Landscaping SRL, Cris Garden SRL şi Oltenia Garden SRL; lotul 6, în valoare totală de 199.533 de lei, în primă fază, pentru Multi Flora SRL, Ro-Verde Landscaping SRL, Oltenia Garden SRL şi Rabbit Prod SRL Agigea şi lotul 4 - 540.000 lei, împărţit de Ro-Verde Landscaping SRL, Cris Garden SRL, Pomacost SA.

Rabbit Prod SRL a amenajat şi grădina botanică de la Techirghiol

În 2014, Rabbit Prod SRL, s-a ocupat şi de reabilitarea grădinii botanice din Techirghiol şi de construirea parcului din Chirnogeni, unde a participat în asociere cu alte firme. Înfiinţată în 1994, SC Rabbit Prod SRL figurează la Registrul Comerţului cu sediul în comuna constănţeană Agigea şi cu doi asociaţi persoane fizice, Pena Antoniewicz, fosta şefă a Direcţiei Trezorerie şi Contabilitate Publică Constanţa, şi Ioan Cristian Antoniewicz.

Pomacost SA

Firma a luat fiinţă în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 500.000 de lei, integral vărsat, este compus din 16.000 de acţiuni la purtător. Valoarea unei acţiuni este de 31,25 lei. Firma este deţinută de Acţionari Listă (lista persoane fizice). Persoane împuternicite sunt: Bîsceanu Mădălina - director economic, Leca Alexandru Pimen - administrator. Cenzori în firmă sunt: Voicu Liliana, Iosif Alina-Irina, Damian Gabriela, Radu Mădălina Laura. Pomacost SA se ocupă de activităţi de întreţinere peisagistică. 

SC Pomacost SA a fost înfiinţată şi administrată, până în anul 2010, de vărul fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, Basarab Popa, trecut în nefiinţă în luna septembrie a anului 2014. De-a lungul anilor, SC Pomacost SA şi-a adjudecat zeci de contracte cu autorităţi publice, printre cele mai receptive la ofertele acestei societăţi fiind de departe Primăria şi Consiliul Local Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa.

Multi Flora SRL

Multi Flora SRL este o societate cu sediul social în Tulcea, având-o ca unic asociat pe Mariana Rotaru, şi a aprovizionat în ultimii şapte ani Primăria Tulcea, evident, contra cost, cu flori în valoare de sute de mii de euro. Anul trecut a mai câştigat un contract în valoare de 160.000 de fără TVA şi la o licitaţie organizată de Primăria oraşului Năvodari.

Ro-Verde Landscaping SRL

Ro-Verde Landscaping este o societate din Corbeanca, judeţul Ilfov, care s-a ocupat şi de transportul resturilor de vegetaţie de pe spaţiile verzi din Cluj-Napoca şi a derulat contracte cu primăria condusă de Emil Boc. Firma Ro-Verde Ladscaping SRL a fost înfiinţată în anul 2011, de Maria Lazăr, în calitate de asociat unic, iar administraţia companiei era asigurată de Cătălin Marius Vişan.
 
În 2012, Maria Lazăr şi-a cesionat părţile sociale deţinute la SC Ro-Verde Landscaping SRL către Iuliana Madlen Lazăr şi către Cătălin Marius Vişan, care deţinea să calitatea de administrator. În prezent firma este deţinută de Ion Olteanu şi Cătălin Marius Vişan, primul fiind şi administrator al societăţii.

SC Cris Garden SRL

Societatea a fost înfiinţată în anul 2003, este deţinută de Sorin Cristian Cosac şi operează în prezent în domeniul irigaţiilor şi al arhitecturii peisagistice. În ultimii 10 ani, SC Cris Garden SRL a participat la mai multe licitaţii organizate de autorităţile publice locale din Bucureşti, dar nu numai, devenind, în scurt timp, deţinătorul unui monopol în privinţa afacerilor cu spaţii verzi, scrie presa centrală. Totodată, societatea a mai câştigat contracte şi în judeţul Braşov, iar acum şi la Primăria Constanţa.

Oltenia Garden SRL

Societatea a fost înfiinţată în anul 1998, are sediul social în Craiova şi îi are ca asociaţi pe Balica Marian, Ionel Pârvu şi Doru Bogdan Buzatu. Cei trei au şi calitatea de administratori.  Domeniul de activitate al firmei este comerţul cu ridicata al florilor şi al plantelor. Cu doar 15 salariaţi, anul trecut, firma a înregistrat un profit de 735.465 lei.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice SPIT Constanța a atribuit contracte de aproape un 500.000 lei fără TVA pentru mentenanță la aplicațiile de taxe și impozite! (DOCUMENTE)

11 Mar 2024 573

De la cine a cumpărat SPIT Constanța servicii de mentenanță la modulele sistemului informatic? (DOCUMENTE)

08 Mar 2024 477

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 595

Licitații Constanța CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, un nou contract subsecvent pentru revopsire tabliere metalice (DOCUMENT)

18 Feb 2024 704

Licitații Tulcea Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării cumpără combustibil pentru energie și încălzire. Detalii despre firma câștigătoare (DOCUMENT)

06 Feb 2024 772

Licitații Tulcea ARBDD, un nou contract subsecvent pentru studii de evaluare a resurselor acvatice vii (DOCUMENT)

06 Feb 2024 668

Licitații Constanța Drumuri Județene SA cumpără motorină de la Oscar Downstream. Iată pentru ce sumă (DOCUMENT)

05 Feb 2024 811

Licitații Constanța SPIT a încheiat contracte subsecvente pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

03 Feb 2024 741

Licitații Constanța Zipper Services SRL, contract subsecvent cu SPIT Constanța pentru tipărirea deciziilor de impunere și a plicurilor aferente (DOCUMENT)

01 Feb 2024 765

Licitații Constanța Un nou contract câștigat de TDL Soft Solutions SRL cu SPIT. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

01 Feb 2024 675

Licitații Constanța Larsen Consulting Services SRL, contract subsecvent cu SPIT Constanța pentru aplicația Tethys 2022 (DOCUMENT)

28 Jan 2024 811

Licitații Constanța Iridex Group Salubrizare, servicii de ordine și curățenie în spații de servicii, parcări și CIC-uri de pe autostrăzile A2 și A4 (DOCUMENT)

27 Jan 2024 871

Iată cine va face curățenie la sediile SPIT Constanța! (DOCUMENT)

26 Jan 2024 1068

Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

09 Nov 2023 1173

ISU Dobrogea, contract subsecvent cu Utilnavorep Service pentru întreținerea autospecialelor (DOCUMENT)

27 Jun 2023 1067