Caz cutremurător la Constanţa! Anunţ de ultim moment! Vizat, bărbatul care şi-ar fi ucis fiica

Tribunalul Constanţa a decis azi ca bărbatul din Săcele, judeţul Constanţa, care şi-ar fi ucis fiica, să rămână în arest preventiv. Mai mult, instanţa i-a respins inculpatului cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu masura arestului la domiciliu, ca inadmisibilă.   
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă.
 
Amintim că, IPJ Constanța a transmis în data de 18 ianuarie că, în jurul orei 14:20, polițiștii constanteni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele.
 
Din primele cercetări a reieşit că un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia i-ar fi injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce ar fi condus la decesul minorei.
 
Ulterior, medicii legişti au stabilit că fata a murit strânsă de gât.
 
Gill Julien Grigore Iacobici, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Constanţa, a declarat că inculpatul a încercat să susţină o versiune care să-l exonereze de răspundere penală.
 
„Inculpatul şi-a construit apărarea în sensul că ar fi fost martor la sinuciderea victimei. Ancheta a arătat contrariul. Victima a murit sugrumată. Înţepăturile din jurul gâtului nu au nicio relevanţă judiciară, nici medico legală. Sunt superficiale. Nu au produs niciun efect în organismul acesteia. Inculpatul susţine că a asistat la momentul în care ea s-a sinucis prin injectarea unei substanţe otrăvitoare“, a mai precizat Gill Julien Grigore Iacobici.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declaraţii şocante din dosarul bărbatului din Săcele acuzat că şi-ar fi ucis fiica

06 Aug 2019 2666

Județul Constanța Fata ucisă de o injecție letală făcută de propriul tată, înmormântată astăzi la Săcele (galerie foto+video)

21 Jan 2019 16207

Judeţul Constanţa. Injecţie letală. Aşa ceva nu s-a mai auzit. Cum se presupune că şi-ar fi ucis, tatăl, fiica

18 Jan 2019 2561