Justitie

Caz înfiorător la Constanţa! După ce a făcut sex cu propria fiică, un bărbat a încercat să abuzeze şi de nepoată

Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din judeţul Constanţa, la pedeapsa de şase ani şi trei luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în stare de recidivă postcondamnatorie. Decizia nu este una definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Inculpatul nu se află pentru prima dată în atenţia magistraţilor. În 2017, bărbatul a fost trimis în judecată şi condamnat pentru incest, victima fiind fiica sa, mama copilei pe care a agresat-o sexual. În acest caz, de incest, inculpatul a fost condamnat de către magistraţii Judecătoriei Constanţa la pedeapsa de un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere. Decizia Judecătoriei Constanţa a rămas definitivă prin neapelare.
 

Toată scena, filmată cu telefonul mobil

 
Revenind la cazul de agresiune sexuală, dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În actul de sesizare a instanţei, magistraţii au consemnat, printre altele, că aproape de finele anului trecut, în timp ce nepoata sa, în vârstă de 14 ani, de a cărei îngrijire se ocupa, se afla singură în camera ei, s-a aşezat în pat, lângă ea, şi a mângâiat-o în zonele intime. Cu altă ocazie, însă în acelaşi context, inculpatul a încercat să îi bage mâna în pantaloni fetei, însă aceasta l-a respins şi a început să filmeze toată scena cu telefonul mobil. Ulterior, imaginile au ajuns şi în atenţia magistraţilor, care au demarat cercetările specifice, reuşind să documenteze activitatea infracţională a inculpatului.
 
Fiind audiat, inculpatul a respins acuzaţiile aduse, precizând iniţial că totul este o răzbunare pusă la cale de fată, după ce i-ar fi făcut o serie de reproşuri cu privire la alegerea hainelor.
 
Aproape de finele lunii mai 2018, Judecătoria Constanţa a decis arestarea preventivă a inculpatului, hotărâre menţinută şi de Tribunalul Constanţa, la începutul lunii iunie 2018.
 

Agresiune sexuală şi incest

 
Recent, Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea inculpatului la o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în stare de recidivă postcondamnatorie. Instanţa a constatat că infracţiunea dedusă judecăţii a fost săvârşită în termenul de încercare al suspendării sub supraveghere a pedepsei de un an şi trei luni de închisoare, pentru incest. În continuare, Judecătoria Constanţa a revocat măsura suspendării sub supraveghere şi a dispus executarea pedepsei de un an şi trei luni de închisoare, pe care o adaugă la pedeapsa de cinci ani de închisoare. În final, inculpatul s-a ales cu pedeapsa de şase ani şi trei luni de închisoare, cu executare.
 

20.000 de lei cu titlu de daune morale

 
„Menţine faţă de inculpat măsura arestării preventive până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 60 de zile, respectiv până la 16.02.2019 inclusiv. Admite acţiunea civilă formulată în numele persoanei vătămate şi obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 20.000 de lei cu titlu de daune morale. Menţine măsura asigurătoare asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile, prezente şi viitoare ale inculpatului până la concurenţa sumei de 20.000 de lei“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Militarul acuzat de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri rămâne în arest

10 Oct 2020 1324

Arest prelungit pentru militarul din Constanța acuzat de agresiune sexuală

29 Sep 2020 877

​Militarul din Constanța arestat pentru agresiune sexuală a cerut să fie eliberat. Decizia judecătorilor

12 Sep 2020 1028

Caporalul constănțean arestat pentru agresiune sexuală nu suportă detenția

07 Sep 2020 936

Militar constănțean, arestat preventiv Acuzații de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri

04 Sep 2020 850

Condamnare șoc în sportul constănțean! 15 ani de închisoare pentru un antrenor de arte marţiale, acuzat de viol

28 May 2020 4581

Bărbați, condamnați pentru agresine sexuală și furt calificat. Au fost escortați la penitenciarul Poarta Albă

03 Apr 2020 848

Constanţa. Agresiune sexuală pedepsită cu închisoare cu executare

10 Jan 2020 1471

De ce nu merge la închisoare individul care a agresat sexual o fetiţă într-un microbuz închiriat de grădiniţă „Copila dormea. Inculpatul trebuie să reflecteze asupra propriului comportament“

20 Dec 2019 1001

O fetiță de cinci ani, agresată sexual într-un microbuz închiriat de grădiniță Inculpatul a recunoscut tot și așteaptă decizia finală

22 Nov 2019 887

Calvarul unei familii din Constanţa, în instanţă Opt ani de închisoare pentru violenţă în familie, distrugere şi agresiune sexuală

23 Oct 2019 965

Eroina de la şcoală! O copilă şi-a salvat de la nenorocire două colege de clasă! Povestea completă din sala de judecată

19 Oct 2019 1020

București Polițist, reținut pentru agresiune sexuală

27 Sep 2019 816

Caz șocant la Constanța! O copilă de cinci ani, agresată sexual într-un microbuz închiriat de grădiniță

03 Aug 2019 5129

Un caporal de la Unitatea Militară din Clinceni, suspectat că ar fi agresat o minoră

14 Jun 2019 1280