Caz înfiorător la Constanţa! După ce a făcut sex cu propria fiică, un bărbat a încercat să abuzeze şi de nepoată

Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din judeţul Constanţa, la pedeapsa de şase ani şi trei luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în stare de recidivă postcondamnatorie. Decizia nu este una definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Inculpatul nu se află pentru prima dată în atenţia magistraţilor. În 2017, bărbatul a fost trimis în judecată şi condamnat pentru incest, victima fiind fiica sa, mama copilei pe care a agresat-o sexual. În acest caz, de incest, inculpatul a fost condamnat de către magistraţii Judecătoriei Constanţa la pedeapsa de un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere. Decizia Judecătoriei Constanţa a rămas definitivă prin neapelare.
 

Toată scena, filmată cu telefonul mobil

 
Revenind la cazul de agresiune sexuală, dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În actul de sesizare a instanţei, magistraţii au consemnat, printre altele, că aproape de finele anului trecut, în timp ce nepoata sa, în vârstă de 14 ani, de a cărei îngrijire se ocupa, se afla singură în camera ei, s-a aşezat în pat, lângă ea, şi a mângâiat-o în zonele intime. Cu altă ocazie, însă în acelaşi context, inculpatul a încercat să îi bage mâna în pantaloni fetei, însă aceasta l-a respins şi a început să filmeze toată scena cu telefonul mobil. Ulterior, imaginile au ajuns şi în atenţia magistraţilor, care au demarat cercetările specifice, reuşind să documenteze activitatea infracţională a inculpatului.
 
Fiind audiat, inculpatul a respins acuzaţiile aduse, precizând iniţial că totul este o răzbunare pusă la cale de fată, după ce i-ar fi făcut o serie de reproşuri cu privire la alegerea hainelor.
 
Aproape de finele lunii mai 2018, Judecătoria Constanţa a decis arestarea preventivă a inculpatului, hotărâre menţinută şi de Tribunalul Constanţa, la începutul lunii iunie 2018.
 

Agresiune sexuală şi incest

 
Recent, Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea inculpatului la o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în stare de recidivă postcondamnatorie. Instanţa a constatat că infracţiunea dedusă judecăţii a fost săvârşită în termenul de încercare al suspendării sub supraveghere a pedepsei de un an şi trei luni de închisoare, pentru incest. În continuare, Judecătoria Constanţa a revocat măsura suspendării sub supraveghere şi a dispus executarea pedepsei de un an şi trei luni de închisoare, pe care o adaugă la pedeapsa de cinci ani de închisoare. În final, inculpatul s-a ales cu pedeapsa de şase ani şi trei luni de închisoare, cu executare.
 

20.000 de lei cu titlu de daune morale

 
„Menţine faţă de inculpat măsura arestării preventive până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 60 de zile, respectiv până la 16.02.2019 inclusiv. Admite acţiunea civilă formulată în numele persoanei vătămate şi obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 20.000 de lei cu titlu de daune morale. Menţine măsura asigurătoare asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile, prezente şi viitoare ale inculpatului până la concurenţa sumei de 20.000 de lei“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amânare de pronunțare în dosarul unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!

15 Apr 2024 266

Femeie agresată sexual într-o ambulanţă SMURD! Fost paramedic condamnat

29 Mar 2024 726

Constanța Tânăr de 18 ani, condamnat pentru agresiune sexuală. Ce decizie au luat magistrații

27 Mar 2024 643

Constanța. Minorii acuzați că ar fi agresat sexual o copilă în curtea unui liceu, internați într-un centru educativ

26 Mar 2024 719

În județul Argeș Profesor, arestat pentru agresiune sexuală. O agresase pe minoră chiar în incinta liceului

19 Mar 2024 474

Final de proces în cazul fostului angajat ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală! Iată când se va pronunța Curtea de Apel Constanța

17 Mar 2024 493

Un fost paramedic ar fi agresat sexual o femeie, într-o ambulanţă SMURD! Tribunalul Militar amână procesul

02 Mar 2024 879

Constanța. Fostul profesor acuzat că și-ar fi atins elevii în zonele intime, menținut sub control judiciar!

18 Feb 2024 921

Cazul fostului paramedic acuzat că ar fi agresat sexual o femeie, într-o ambulanţă SMURD, amânat

31 Jan 2024 556

Ar fi agresat sexual o pacientă în ambulanţa SMURD Fost paramedic trimis în judecată pentru agresiune sexuală! Începe procesul

29 Jan 2024 688

Știri Constanța Un bărbat a comis gesturi obscene în public și a agresat sexual o adolescentă. A fost reținut

12 Jan 2024 1149

Justitie Tulcea 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru agresiune sexuală, în formă continuată. Cazul, la Constanța

11 Jan 2024 659

Paramedic, trimis în judecată pentru agresiune sexuală! Ar fi atins și masat sânii unei femei, într-o ambulanţă SMURD

05 Jan 2024 1271

Celebru actor, vizat de o plângere pentru agresiune sexuală. Ce spune avocatul actorului

23 Dec 2023 814

Județul Constanța Tânără de 18 ani, agresată sexual într-un microbuz de transport persoane! Polițiștii au întocmit dosar penal

20 Dec 2023 899