Caz şocant în judeţul Constanţa! Cal înjunghiat de aproape zece ori. Ce pedeapsă a primit inculpatul

Ameţit bine de aburii alcoolului, un individ supărat că a fost gonit de la o nuntă şi-a vărsat nervii pe un cal legat. Animalul aparţinea unuia dintre nuntaşi şi a murit la scurt timp după incident. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, individul a înjunghiat calul de aproape zece ori.
 
Vineri seara, judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au anunţat soluţia definitivă în acest dosar: amendă 5.000 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.
 
De menţionat că, ajuns în faţa instanţei, inculpatul a recunoscut tot, astfel că bărbatul a beneficiat de reducerea pedepsei.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, în timpul unei nunţi, inculpatul a consumat mai multe băuturi alcoolice şi a tulburat petrecerea. La un moment dat, unul dintre organizatorii evenimentului i-a solicitat inculpatului să plece, context în care cel din urmă a părăsit zona, însă nu a mers acasă să se culce. Inculpatul a intrat în curtea celui care i-a solicitat să plece de la petrecere şi a mers în grajd, unde se afla un cal.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Constanţa arată în rechizitoriu că inculpatul a înjunghiat calul de aproximativ zece ori. Animalul a murit la scurt timp, din cauza rănilor suferite.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cal legat, înjunghiat de zece ori. Amendă pentru autor. Ce au decis ieri judecătorii

24 Jul 2018 960

Constanţa. Un cal a fost înjunghiat mortal de un bărbat gonit de la o nuntă

09 Jun 2018 3089

Control judiciar pe numele bărbatului din Ovidiu suspectat că i-a înjunghiat calul vecinului. Animalul a murit din cauza rănilor

22 Aug 2017 943

Bărbatul care ar fi înjunghiat un cal la Ovidiu a fost reținut. Animalul a murit din cauza rănilor

21 Aug 2017 1464

Calul înjunghiat de un localnic în Ovidiu a supraviețuit

20 Aug 2017 1491