Justitie

Ce decizie au luat magistrații în dosarul în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL

Magistrații de la Tribunalul Buzău au stabilit un nou termen pentru data de 16 octombrie 2018, ora 11:00, a dosarului în care se cere falimentul SC Compania de Supraveghere IG SRL. Obiectul dosarului îl constituie „procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată”.
 
Potrivit termene.ro, a fost acordat termen pentru ca administratorul judiciar să depună un punct de vedere în raport de actele și documentele contabile ale societății în ceea ce privesc cererile salariaților.
 
Reamintim că, la începutul lunii noiembrie 2016 Tribunalul Constanța a dispus: „admite în parte cererea principal și cererea conexă. Constată nulitatea absolută a Acordului încheiat la data de 31.01.2014 între SC Murfatlar România SA și SC Compania de Supraveghere IG SRL. Respinge celelalte capete de cerere din cererea principală ca nefondate. Admite excepția lipsei calității procesual passive a pârâtei SC Global Aqua Invest SA din cererea conexă. Respinge cererea conexa față de aceasta pârâta ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesual pasivă. Respinge capatul de cerere privind constatarea nulității biletelor la ordin din cererea conexa, în contradictoriu cu pârâta SC Compania de Supraveghere IG SRL, ca nefondat”.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.